Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe transfer, Galatasaray transfer, Beşiktaş transfer, rekor bonservis - Futbol Haberleri
        1

        Forvet arayışlarını dört koldan sürdüren Galatasaray'la ilgili İtalyan'dan sürpriz bir iddia geldi. İtalyanlar, Roberto Mancini'nin Fulham'ın Yunan golcüsü Kostas Mitroglou'yu transfer etmek istediğini iddia etti.

        (Fotomaç)

        2

        Mancini'nin yeni sezonda düşündüğü 4-2-3-1 sistemine yerli kanat oyuncusu arayan Galatasaray yönetimi, Beşiktaş'la anlaşamayan Gökhan Töre için R.Kazan'a 4 milyon Euro teklif etti... Cimbom, Trabzon'la ipleri koparan Olcan'la ilgili de resmi girişimlere başlıyor

        (Takvim)

        3

        Bordo-Mavililer, İspanya’da Vallecano forması giyen Larrivey ile ülkemizde Akhisar’da top koşturan Niasse’nin peşinde. Yönetim transferlere nokta koymak için temaslarını hızlandırdı.

        (Bugün)

        4

        Sky Sport'un iddiasına göre Beşiktaş, Senegalli forvet Khouma Babacar'ı listesine aldı. Bonservisi Fiorentina'da olan, Serie B ekiplerinden Modena'da başarılı bir yıl geçiren Babacar için Beşiktaş'ın 5 milyon euroluk bir teklifinin olduğu belirtildi.

        5

        Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığını söyleyen gurbetçi yıldız Mehmet Ekici için 3.5 milyon Euro isteyen kulübü Werder Bremen, bu rakamı aşağı çekti. Fenerbahçe de işi bitirmek için geri sayıma geçti.

        (Fanatik)

        6

        Fernandes'i gönderen Beşiktaş, 31 yaşındaki Michael Essien'i takımın yeni lideri yapacak. Ganalı yıldızın menajeri de görüşmeyi doğruladı.

        (Fotomaç)

        7

        Beşiktaş, Hollanda Ligi ekibi Heerenveen'in gol makinesi Alfred Finnbogason için temaslarını sürdürüyor.

        (Fanatik)

        8

        Önder Özen'in Güney Amerika seferinin sırrı ortaya çıktı. Hedefteki ilk isim Ukrayna ekibi Metalist Kharkiv'in 26 yaşındaki savunmacısı Moledo. Bir sonraki amaç ise Ramon Motta'nın bonservisini almak.

        (Fanatik)

        9

        Galatasaray taraftarının merakla beklediği transfer müjdesini Başkan Ünal Aysal verdi: 1 ya da 2 süperstarı kadromuza katacağız! (Fanatik)

        10

        Ukrayna'da şampiyon olan Shakhtar Donetsk'te ülkedeki iç karışıklık nedeniyle birçok ayrılık yaşanması beklenirken, Galatasaray'ın da Brezilyalı yıldız Alex Teixeira'yı istediği kaydedildi.

        (Fotomaç)

        11

        Sao Paulo kulübü, Galatasaray'ın tecrübeli orta saha oyuncusu Felipe Melo'nun peşine düştü. (Milliyet)

        12

        Sözleşmesi biten F.Bahçeli oyuncu Caner Erkin için son 72 saate girildi. Hem parada hem sözleşme süresinde sıkıntı var.

        (Fotomaç)

        13

        Fenerbahçe'de iç ve dış transfer konusunda çalışmalar yapılırken, takım içi dengelerde de gelişmeler var. Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow için gelebilecek resmi teklif beklenirken, Sow'un sözleşmesinin iyileştirilmesini talep ettiği öğrenildi. Bu talep oyuncunun menajeri Shervin Nikou tarafından kulübe iletildi ve olumsuz karşılandı.

        14

        Fenerbahçe'ye 2012 yılında gelen ve 4 yıllık sözleşmeye imza atan Sow, senelik kazancı ile takım içinde birçok futbolcunun gerisinde kalıyor. Sow'un maaş bilançosu şu şekildeydi: "2011-2012 sezonunun kalanı için 1.280.000 Avro, 2012-2013 sezonu için 3.400.000 Avro, 2013-2014 sozunu için 2.600.000 Avro, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarının herbiri için ise 1.400.000 Avro garanti ücret ödenecektir."

        15

        Sow'un maaşının önümüzdeki iki sezon düşüklük yaşayacak olması ile kazandığı rakam üç büyüklerde forma giyen bir çok oyuncudan geride kalacak. Transfer gündeminin odak noktalarından biri olan Gökhan Töre'nin yıllık isteği 2 milyon avro olurken, Galatasaray Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'a 2 milyon 750 bin avro'dan yeni sözleşme yaptı.

        16

        Bu durumdan rahatsız olduğunu dile getiren Sow, yöneticilerden zam isterken, yöneticilerin ise imza atarken şartların karşılıklı ortaya konarak anlaşmaya varılarak imza atıldığını Senegalli'ye iletti. 28 yaşındaki yetenekli forvet oyuncusu Lille'den Fenerbahçe'ye 12 milyon avro transfer ücretiyle transfer olurken, geridek alan iki sezonda 103 maçta forma giyerken 43 gol 21 asistlik performans sergiledi.

        (Sporx)

        17

        Başkan Aziz Yıldırım, genç oyuncuyu satmak istemediği için 15 milyon euro fiyat çekti. İtalyanlar, "405 dakikalık oyuncuya bu para çok" dedi. Gündeme "Salih'in %50'sini alın %50'si F.Bahçe'de kalsın" projesi geldi.

        (Akşam)

        18

        Beşiktaş, Tarık Çamdal için 1.5 milyon Euro+Sezer ve Gökhan Süzen'i verdi. Es-Es ise 2.5 milyon euro+Mustafa Pektemek+Muhammed'i kiralık istedi.

        (Fotomaç)

        19

        Bordo-Mavili yönetim, Rusya'da Rubin Kazan formasını giyen efsane futbolcusu Gökdeniz için harekete geçti... Trabzon'a dönmeye sıcak bakan Gökdeniz'le ilgili pazarlıklar devam ediyor.

        (Takvim)

        20

        Roma yetkililerinin Salih için 10 milyon Euro'luk teklifini geri çeviren F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "O bizim geleceğimiz. Pazarlık da indirim de yapmayız" dedi.

        (Sabah)

        21

        F.Bahçe, Diego'dan sonra ikinci 'nokta transferini' Gökhan İnler ile yapacak. Gökhan-Meireles takası ile bir taşla iki kuş vurulacak.

        (Sabah)

        22

        Beşiktaş'ın, Marsilya'nın Fransız yıldızı Valbuena ile ilgilendiği iddia edildi. 29 yaşındaki futbolcuya, siyah-beyazlıların dışında Al-Jazeera'nin da kanca attığı belirtildi. Yıllık 2.5 milyon euro kazanan Valbuena'nın bu teklifleri değerlendirmeye aldığı kaydedildi.

        (Fotomaç)

        23

        Robinho'nun Milan'daki geleceğini belirsizliğini korurken, sambacıyı isteyen Flamengo Asbaşkanı Vasconcellos da "Öyle görünüyor ki Flamengo'ya gelmeyecek" deyince, Robinho için en ciddi aday Beşiktaş oldu.

        (Fotomaç)

        24

        Galatasaray, milli oyuncu Olcan'ı almak için Trabzonspor'dan almak için Yekta, Gökhan, Engin Baytar ve 1 milyon Euro önerdi.

        (Milliyet)

        25

        Sarı-lacivertliler, Salih Uçan için İtalyan kulübü ile büyük ölçüde anlaştı. Yaklaşık 12 milyon euro bonservis bedeli karşılığında yuvadan uçacak olan Salih için Başkan Aziz Yıldırım ikna edildi. Fenerbahçe, başka bir kulübe satışından yüzde 25 pay alma ve Türkiye’de sadece sarı-lacivertlilerde oynayabileceği maddelerini kontrata ekletecek.

        (Milliyet)

        26

        Veli Kavlak'a Bundesliga ve Serie A'dan birçok takım talip oldu. Gurbetçi oyuncunun menajeri Max Hagmayr, Kartal'ın gelen tüm teklifleri reddettiğini söyledi.

        (Akşam)

        27

        İtalyan ekibi, yıldız futbolcuya Fenerbahçe'nin teklif ettiği rakamın üstüne çıktı.

        (Türkiye)

        28

        Fenerbahçe Yönetimi, Yobo, Krasic ve Holmen'in gönderilmesi kararını aldı. 8 yabancıyla devam edecek olan sarı-lacivertli ekipte, Stoch'un da yine kiralanması gündeme geldi.

        (Milliyet)

        29

        Forvet arayışlarına devam eden Beşiktaş'ın listesine aldığı son isim Mame Biram Diouf oldu. (Türkiye)

        30

        Yabancı transferini bitirmeye çalışan Beşiktaş, yerli transferinde de boş durmuyor. Sivas'tan Aydın Karabulut da listede. (Türkiye)

        31

        Yusuf Erdoğan: "Trabzon'da 2 yıl daha sözleşmem var. Bonservisim 1461'de. Ancak beni Yusuf Erdoğan yapan Trabzonspor'dur. Ben de onun bilincindeyim. İnşallah büyük ihtimalle kulubümle anlaşacağız" dedi.

        (Akşam)

        32

        Kartal'ın transfer listesinde olan Kenneth Omeruo, Chelsea'de kaldı. (Akşam)

        33

        Mevlüt Erdinç ve Bafetimbi Gomis girişimleri ile birlikte Fransa pazarına giriş yapan Galatasaray'ın, yeni bir hedefi olduğu iddia edildi. Fransız basınında yer alan iddialara göre, Galatasaray, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de kaptanlık yapan Rio Mavuba'yı listesine aldı. Orta sahanın ortasında oynayan ve mücadeleci futbolu ile dikkat çeken 1984 doğumlu oyuncu, Galatasaraylı Aurelien Chedjou'nun da eski takım arkadaşı.

        (Sporx)

        34

        Beşiktaş'ta sportif direktör Önder Özen, futbol şube sorumlusu Ahmet Kavalcı ile yaptığı toplantı sonrasında Brezilya'nın yolunu tuttu. Yaklaşık 10 gün Güney Amerika'da kalacak olan Özen, burada bazı futbolcular ve kulüpleriyle görüşmeler yapıp aynı zamanda bazı maçları da izleyecek. Özen'in ilk hedefi devre arasında almayı başaramadıkları Nicolas Lodeiro'nun işini bitirmek olacak.

        35

        Daha sonra basında adı sıkça Beşiktaş'la anılan Pato için bazı temaslarda bulunması bekleniyor. Fakat Özen'in asıl hedefinin Pedro Franco gibi daha önce de kimsenin adını bile duymadığı bir veya iki oyuncuyu Beşiktaş'a getirmek olduğu öğrenildi.

        (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ