Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursaspor Aydın Karabulut, Bursaspor transfer, Bursaspor Şenol Güneş - Futbol Haberleri

        Bursaspor yönetimi, Teknik Direktör Şenol Güneş'in kadroda istediği isimlerle görüşmelere başladı. Başkan Recep Bölükbaşı'nın bugün Aydın Karabulut'un menajeriyle bir araya geldiği ve tarafların anlaşma sağladığı belirtildi. Sivasspor ile sözleşmesi sona eren Aydın Karabulut'un transferiyle ilgili resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

        EMRE'NİN PEŞİNDELER

        öte yandan Bursaspor Yönetimi, Teknik Direktör Şenol Güneş'in vereceği transfer listesini beklerken Ankaragücü'nün solbeki Emre Taşdemir yeşil beyazlıların gündemine girdi.1995 Ankara doğumlu olan genç solbek, bu sezon 24 maçta 7 gol atma başarısını gösterdi. Başkent ekibiyle 2015'in mayıs ayına kadar sözleşmesi bulunan Emre için Bursaspor yönetiminin bonservis ücretini aşağı çekmenin formüllerini aradığı ifade edildi.

        BUZ KALIYOR

        Teknik Direktör Christoph Daum ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçen ve sezon sonunda da yeni gelecek yönetimin önünü açmak adına görevi bıraktığını açıklayan İrfan Buz'un Bursaspor'da kalacağı belirtildi. Buz için görev tanımının ise daha sonra açıklanacağı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ