Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Fenerbahçe İsmail Kartal, ismail Kartal Löw - Fenerbahçe Haberleri

        Ersun Yanal'ın istifası sonrası Fenerbahçe’de teknik direktörlük koltuğuna oturan İsmail Kartal, Sarı-Lacivertli takımın başında çıktığı ilk lig maçında Karabük'ü devirmeyi başarmıştı. Zorlu geçen maçta elde edilen 3-2'lik zafer sonrası Kartal'ı ilk tebrik edenlerden biri de Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw oldu.

        Daha önce 1998-99 sezonunda Fenerbahçe'de teknik direktörlük yapan Löw, o dönemde yardımcı antrenörlüğünü yapan Kartal'ı telefonla aradı. Aralarındaki sıkı dostluk yıllardır süren ve her fırsatta görüşen ikili, son konuşmalarında Karabükspor mücadelesini masaya yatırdı.

        TEMPOYU ÇOK BEĞENDİ

        İsmail Kartal adeta akıl hocası olarak gördüğü Alman teknik adamdan ilk maçta takımının ortaya koyduğu futbol hakkında görüşlerini istedi. Joachim Löw'ün ise takımın ortaya koyduğu oyunu ve temposunu çok beğendiğini belirttiği, ayrıca alınan galibiyetten dolayı da Kartal'ı tebrik ettiği ifade edildi.

        SEVİNCİNİ İLK LÖW'LE PAYLAŞTI

        Kartal, Sarı-Lacivertli takımda teknik direktörlük koltuğuna oturuşunun ardından ilk olarak eski dostu Löw’ü arayıp müjdeli haberi vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ