Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray yekta kurtuluş galatasaray, yekta kurtuluş açıklama, galatasaray açıklama - Galatasaray Haberleri

        Yekta Kurtuluş, "Ligde Anadolu takımları da bizi zorlayabilir. Artık bütün takımlar çok iyi kadrolar kurdu. Biz elimizden gelenin en iyisini yapıp bu sene 4. yıldızı takmak istiyoruz. Çünkü Galatasaray, Türkiye'de ilkleri yapmış bir takım. 4. yıldızı takmak bize yakışır diye düşünüyorum. 4. yıldızı takmayı herkesten çok istiyoruz" dedi.

        "SELÇUK GÖREVİNİ YAPIYOR"

        Tecrübeli oyuncu, son dönemde performansı nedeniyle eleştirilen kaptan Selçuk İnan'a da sahip çıktı. Yekta, "Selçuk'un performansının kötü olduğunu düşünmüyorum. Biz bir takımız. Selçuk'a ne görev veriliyorsa onu yapıyor. Belki insanlar Selçuk'tan beklediklerini alamıyorlar ama Selçuk takımda görevini yapıyor" diye konuştu.

        Prandelli hakkında da açıklamalarda bulunan sarı kırmızılı futbolcu, İtalyan teknik adamın çalıştığı antrenörler arasında futbolcularla en çok ilgilenen antrenör olduğunu söyledi.

        "GRUPTAN ÇIKACAĞIZ"

        Şampiyonlar Ligi'ndeki grubu da değerlendiren Yekta Kurtuluş, "2. tura çıkacağız. Daha zor gruplardan çıktık. Bu gruptan da çıkacağımızı düşünüyorum. Tam dişimize göre bir grup" ifadelerini kullandı. Yekta Kurtuluş, Galatasaray'la Avrupa'da kupa kaldırmak istediğini sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ