Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Orduspor Orduspor, Orduspor Nedim Türkmen, Nedim Türkmen açıklamalar - Futbol Haberleri

        PTT 1'inci Lig takımı Orduspor'un Başkanı Nedim Türkmen, "Gelirimiz yok, gelir yaratmaya çalışıyoruz. Şu ana kadar Orduspor'a 17 milyon TL verdim. Hesabını veremediğim 1 kuruş olsun, kendimi yakarım" dedi.

        Başkan Nedim Türkmen, kulüp binasında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında kulübün içinde bulunduğu durumu değerlendirdi.

        Maddi imkansızlık nedeniyle zor günler geçirdiklerini belirten Başkan Türkmen, kulübe kalıcı gelir sağlamak için bir dizi çalışmalar yapıldığını, reklam, sponsorluk ve kombine gelirlerinin de çok yetersiz olduğunu kaydetti.

        Maddi sorunlar nedeniyle yeni sözleşme imzalanan futbolculara 2.9 milyon TL ödeme yaparak 24 oyuncunun lisansını çıkardıklarını vurgulayan Türkmen, şöyle devam etti:

        "Tribün gelirimiz yok, sponsorluk reklam gelirimiz yok. Kulüpte her şey şeffaf. Takımımıza güveniyorum, belli sorunlarımız var. Geçen yıldan daha güçlü kadromuz var. 2.4 milyon TL'yi buldum, 400 bin TL'de şehirden bulundu, parayı ödeyip transfer tahtasını açtık."

        Orduspor'un naklen yayın geliri, iddia isim hakkı gelirinin finans kuruluşuna borç nedeniyle aktarıldığını, stadyum, bilet, kombine geliri ve sponsorluk reklam gelirlerinin de kulübe kaldığını ifade eden Türkmen, şöyle konuştu:

        "Her şey ortada. Orduspor'un borçları da gelirleride ortada. Benzin istasyonu, HES gibi çalışmamız var. Başkan olan öder, anlayışını kabul etmek mümkün değil. 2017'ye kadar buradayım, ondan sonrasıda olabilir bilemiyorum. Stada gelip ayrı tribünde maçı izleyeceğim. Yaptığım her işin arkasındayım, savunamayacağım hiçbir şey yok. Birileri birşey söylerse belgesini ortaya koyacağım."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ