Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor İbrahim Tüfekçi, İbrahim Tüfekçi Aziz Yıldırım - Trabzonspor Haberleri

        1461 Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Tüfekçi, Trabzon'a gelmek üzere dün saat 11.00 sularında Sabiha Gökçen Havalimanı'nda olduğunu belirterek, "Kafeteryada Aziz Yıldırım'ı gördüm. Yanında 5-6 kişiyle oturuyordu. Yanına gittim, 'Merhaba Aziz Bey dedim. Adım İbrahim Tüfekçi. Trabzonspor taraftarıyım. Vicdanınız rahat mı?' diye sordum. Bana, 'Çok rahatım' cevabını verdi. Bu sefer ben, 'Şike yaptınız, utanmadınız mı?' diye sordum. Bu soruyu sorar sormaz üzerime yürüyerek ağır küfürler ve hakaretler etmeye başladı. Aziz Bey küfür etmeyin size yakışmıyor dedim. Bu sefer de ceketini çıkarıp yumruk atmaya çalıştı. Yanındakilerden bazıları onu tutmaya çalıştı ama o, bir daha saldırdı. Bu arada yanındakilerden 2-3 kişi daha bana saldırdı. Polis araya giyerek bizleri ayırdı. Ama fiziki temasları olmadı kendimi korudum" dedi.

        Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldım'a hiçbir şekilde terbiyesizlik yapmadığını belirten Tüfekçi, "Aziz Bey'e kötü bir söz söylemedim. Sadece 'Şike yaptınız, utanmadınız mı? Vicdanınız rahat mı?' diye sordum. Bir Trabzonlu futbolseverler olarak bunları söyleyemez miyim? Ben Trabzonspor büyüklerinin söyleyemediği bir sözü söyledim. İçimin rahat etmesi için bunu söylemek zorundaydım. Polis Aziz Yıldırım'a sordu 'şikayetçi misiniz' diye. 'Yok' deyince bende Aziz Yıldırım şikayetçi değilse bende değilim dedim ve ikimiz de uçaklarımıza binerek oradan ayrıldık" diye konuştu.

        TRABZONSPORLULARDAN BÜYÜK DESTEK

        Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile yaşadığı olayın ardından Trabzon'a gelen İbrahim Tüfekçi'ye, doğduğu topraklar olan Maçka'nın Trabzonspor Forza Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Oykan Gülen ve yönetim kurulu üyesi Seykan Gülen sahip çıkarak destek oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ