Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş sosa atletico madrid'i reddettim, jose sosa transfer itirafı, jose sosa transfer açıklaması, jose sosa atletico madrid - Beşiktaş Haberleri

        Jose Sosa, Beşiktaş için Atletico Madrid'in teklifini reddettiğini söyledi. Transfer süreciyle ilgili konuşan Arjantinli futbolcu, "Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone beni aradı. Ancak ilk teklifi Beşiktaş yapmıştı. Beni almak için ısrarcı davrandılar ve böylecek bakış açımı değiştirdiler" diye konuştu.

        Jose Sosa, Shakhtar Donetsk teknik direktörü Mircea Lucescu'dan Beşiktaş ile ilgili bilgi aldığını ve Rumen teknik adamın görüşlerinin kararında etkili olduğunu söyledi.

        Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda oynadığı Arsenal maçlarını izlediğini belirten Arjantinli, "İstanbul'daki maçtan sonra Slaven Bilic bana ulaştı ve takımı için gerekli olduğumu söyledi" diye konuştu.

        Türkiye'ye geldiği için mutlu olduğunu dile getiren Jose Sosa, "Taraftarlar, yöneticiler, teknik heyet ve takım arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı. Kaliteli oyuncularla birlikte oynayamak için sabırsızlanıyorum" dedi. (Hürriyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ