Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Taçsız Kral, Metin Oktay, metin oktay anılıyor, Taçsız kral anılıyor, Metin oktay ölüm yıldönümü, Metin oktay anıldı - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın unutulmaz futbolcuları arasında yer alan 'Taçsız Kral' Metin Oktay, ölümünün 23. yılında mezarı başında dualarla anıldı.

        Kozlu Mezarlığı'ndaki anma törenine Galatasaray Kulübü yöneticileri, Metin Oktay'ın yakın dostları, akrabaları ve az sayıda taraftar katılım gösterdi. Tören sonrası kısa bir açıklama yapan Galatasaray Kulübü CEO'su ve İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, "Kozlu Mezarlığı'nda kendisini anmak için tekrardan buluştuk. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Çok özel bir insandı. Talihsiz bir kazada kaybetmiştik. Türk sporu içinde çok özel bir örnekti kendisi aslında. Hem yetenekli büyük bir sporcu hem de iyi bir insandı. Gençler içinde önemli bir rol model. İnşallah Türk sporunda Metin Oktay örneğindeki sporcular çoğalır. Ayrıca aynı şekilde spor adamları ve yöneticileri de çoğalır." diye konuştu.

        Anma töreni, Metin Oktay'ın kabri başında okunan dualarla sona erdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ