Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Diğer Hentbol Yeliz'de Şampiyonlar Ligi sabırsızlığı - Hentbol Haberleri

        Dünya Şampiyonası Avrupa elemelerine hazırlanan A Milli Bayan Takımı'nın Samsun'da gerçekleştirdiği kamp için Türkiye'ye gelen Yeliz Özel, yaptığı açıklamada, yeni takımıyla katıldığı kamp ve turnuvaların kendisi için başarılı geçtiğini kaydetti.

        Oltchim Valcea takımıyla yer aldığı 2 turnuvada ''en iyi oyuncu'' seçildiğini belirten Özel, ''Romanya'ya giderken biraz endişeliydim ama takıma çok kısa sürede alıştım. Artık kendi evim gibi hissedebiliyorum. Sürekli kamp ve maçlardan Türkiye'yi düşünmeye zamanım bile kalmıyor'' dedi.

        Romanya liginde 2 maç yaptıklarını ve mücadeleyi birer farklı skorla ancak kazanabildiklerini anlatan Özel, şöyle konuştu:

        ''Ligdeki takımlar çok kaliteli ve birbirine çok yakınlar. Burada mücadele çok üst seviyede. Başarılı olabilmek için yüzde 90 performansla mücadele etmek zorundasınız. Aksi takdirde gücünüzü sahaya yansıtamazsınız. Herkes çok profesyonel. İyi ki Romanya'ya gitmişim. Romanya'da kendimi daha da geliştireceğime inanıyorum. 10 Ekim'de Şampiyonlar Ligi başlıyor. Şampiyonlar Ligi'nde maç oynamayı, mücadele etmeyi çok özledim.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ