Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa Bayern uzatmaz! - İddaa Haberleri

        113HAMBURG-1860 MÜNİH ÜST1.50 Almanya’da ara transferi hareketsiz geçiren takımlardan biri de Hamburg. Ligde zirve yarışından kopmayan Kırmızı-Beyazlı ekip, Petric ve Olic’in yüksek performansıyla yoluna emin adımlarla devam ediyor. İkinci yarı öncesi oynadığı hazırlık maçlarında Milan’la berabere kalan Hamburg, Hansa Rostock’u 3-0, lider Hoffenheim’ı ise 2-0 mağlup ederken formda olduğunu bir kez daha gösterdi. 1860 Münih’in bu sezon, 9 puanlık farkı kapatıp 9 takımı da geride bırakarak 1. Lige yükselmesi bir hayli zor görünüyor. Her ne kadar devre arasında Schalke’yle oynanan hazırlık maçından 2-2’lik beraberlikle ayrılsalar da o maçta Mavi-Beyazlılar’ın skordan çok oyun içindeki varyasyonları denediklerini unutmamak gerek. Zaten Münih temsilcisi maçta iki kez öne geçmesine rağmen rakibinin mücadeleye ağırlığını koymasıyla üstünlüğü koruyamadı. Konuk ekibin bir üst tura yükselmek için sahada varını yoğunu ortaya koyacağını bu nedenle zaman zaman önemli açıklar vereceğini düşünüyorum. Ev sahibi ekibin hücum silahlarını dikkate alarak 1.10’luk galibiyet oranı yerine 1.50’lik 2.5 gol üstü seçeneğini öneriyorum.

        114JENA-SCHALKE21.25

        Almanya 3. Ligi ekiplerinden Jena, kupada büyük bir başarıya imza atarak önce Kasirslautern ardından Frankfurt’u kupa dışına itmeyi başardı. Ancak bu kez işleri oldukça zor. İkinci yarı öncesi Ze Roberto ile birlikte bazı oyuncularla yollarını ayıran Schalke, hazırlık maçlarında pek tat vermedi. Ancak bu maçlarda teknik direktör Rutten oyuncularının tamamını deneme fırsatı buldu. Kadro olarak iki ekip arasında çok büyük farklar var. Hafta sonu başlayacak ikinci yarı öncesi b.ir anlamda son provasını yapacak olan Schalke’nin zayıf rakibi karşısında kolay bir galibiyete imza atacağını düşünüyorum.

        125FREİBURG-MAİNZALT1.80

        Bundesliga 2’de 31 puanla liderlik koltuğunda oturan Mainz, 30 puanla 3. sıradaki Freiburg’la kozlarını paylaşacak. Devre arasında oynadığı 3 hazırlık maçında da mağlup olmayan Freiburg bu karşılaşmaların ikisini 1. Lig takımlarıyla yaptığının altını çizmek gerek. Bir önceki turda bu sezonun flaş takımı Hoffenheim’ı rahat bir futbol ve net bir skorla kupa dışına iten ev sahibi lig kadar Almanya Kupası’na da iyi konsantre olmuş durumda. Lider Mainz ise kaliteli kadrosu ve istikrarlı futboluyla bu sezon bir üst lige yükselecek gibi duruyor. Kupanın en zorlu eşleşmelerinden biri olan bu karşılaşmada maç sonucu bahsi yerine iki takımın da kontrollü futbolu tercih edeceğine inanıyor ve alt seçeneğini işaretliyorum.

        126STUTTGART-B.MÜNİH21.75

        Bu sezon başındaki performansıyla beklentilerin uzağında kalan Bayern Münih, özellikle sakat oyuncularının takıma dönmesinin ardından çıkışa geçti. Özellikle Ribery’nin eski performansını yakalamasının ardından bambaşka bir havaya büründüler. Bayern için iyi haber yalnızca Fransız'ın yükselen performansı değil. Los Angles’tan David Beckham’ın takım arkadaşı Landon Donovan’ı renklerine katan Kırmızı-Beyazlılar'ın ne kadar doğru bir tercih yaptığı hazırlık maçlarında ortaya çıktı. 26 yaşındaki forvet oyuncusu yüksek performansı ve attığı gollerle ne kadar doğru bir transfer olduğunu kısa sürede ispatladı. Ancak aynı iyi şeyleri Stuttgart için söylemek pek mümkün değil. Bu sezon beklentilerin uzağında kalan ev sahibi devre arasını da sessiz geçirdi. Muhtemelen yönetim ve teknik direktör Babbel, yeniden yapılanma için sezon sonunu bekliyor. Her ne kadar bir kupa mücadelesi olsa da futbol olarak keyifli bir maç oynanacağını düşünüyorum. Konuk ekip tur için gerekli olan skoru 90 dakika içinde yakalar.

        BERKAN DEMİRŞEN'İN ALMANYA KUPONU

        113Hamburg-1860 münih üst1.50

        114Jena-Schalke21.25

        125Freiburg-Mainzalt1.80

        126Stuttgart-B.Münih21.75

        ORAN: 5.90

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ