Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Para Seyrantepe İhalesi için 5 firma teklif verdi - Makro Ekonomi Haberleri

        İdare merkezinde yapılan ihale için 10 firma ve konsorsiyum şartname alırken, 5 firma ve konsorsiyum teklif vererek ihaleye katıldı.

        İhale Komisyonu Başkanı ve TOKİ Başkan Yardımcısı Çağatay Göktayoğlu, ihale iki oturum halinde yapılacağını, birinci oturumda dosyaların alınacağını, dosyasında eksik bulunmayan firmaların ikinci oturuma katılacağını söyledi.

        Göktayoğlu, mali tekliflerin bugün açılacağını daha sonra tekliflerin oluşturulan teknik kurul tarafından teknik olarak değerlendirileceğini söyledi. TEKLİF VERENLER

        İhaleye ''Eren Talu Mimarlık-Alke Ortak girişimi, Sembol-BF Ortak Girişim Grubu, Bozoğlu-Ural-A&Z Ortak Girişimi, Özyazıcı İnşaat ve Kuzu İnşaat'' teklif verdi.

        İhaleyi, Galatasaray Kulubü Başkanı Özhan Canaydın da izliyor.

        Göktayoğlu'nun verdiği bilgiye göre, ihale kapsamında Ali Sami Yen'in bulunduğu 34 bin 640,43 metrekarelik alanda, kentsel sosyal alt yapı alanları için en uygun teklifi veren firma Seyrantepe'de spor kompleksini yapacak.

        Proje kapsamında, 52 bin seyirci kapasiteli, çok amaçlı, çatısı açılır kapanır tipte stadyum ve 3 bin araçlık kapalı olmak üzere, toplam 4 bin 500 araçlık otopark yapılacak. Spor kompleksi, inşaatı tamamlandıktan sonra Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne devredilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ