Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Diğer Olimpiyat Başbakan Tayyip Erdoğan, Güney Kore'yi 3-2 mağlup eden Filenin Sultanları'na tebrik telefonu açtı. - Olimpiyat Haberleri

        İlk olarak Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Ünal Karabıyık ile konuşan Başbakan Erdoğan, daha sonra voleybol takımımızın kaptanı Esra Gümüş ile konuştu. Erdoğan, kaptan Esra aracılığıyla tüm takımı tebrik etti.

        Başbakan Tayyip Erdoğan, daha sonra Çin'i yenerek çeyrek finale kalan A Milli Kadın Basketbol Takımı'nı telefonla arayarak kutladı.

        2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda tarih yazmaya devam eden ''Potanın Perileri'', bugün oynadığı Çin maçından da galip ayrılarak çeyrek finallere kalmayı garantilerken, karşılaşma sonrasında, Başbakan Erdoğan'ın Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'i telefonla arayarak hem kendisini hem de basketbolcuları bu başarılarından dolayı kutladığı bildirildi.

        Başbakan Erdoğan'ın, millilere kalan karşılaşmalarında başarılar dilediği, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın ise Başbakan Erdoğan'ın mesajını twitter'dan iletirken, kendisinin de 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda başarılı sonuçlar almaya devam eden millileri tebrik ettiği ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ