Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Spor Kendimi çok genç hissediyorum - Spor Haberleri

        Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Türkiye'de resmi maçlardaki ilk golüne Sivasspor maçında imza attı.

        Turkcell Süper Lig'in 3. haftasındaki Fenerbahçe-Sivasspor maçının 30. dakikasında rakip fileleri havalandıran Roberto Carlos, sarı-lacivertli formayla da ilk golüne de imza atmış oldu.

        Türkiye'deki ilk golüne Sivasspor maçında imza atan Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Roberto Carlos, attığı kafa golünün galibiyeti getirmesinin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

        Brezilyalı futbolcu, maç sonrasında yaptığı açıklamada, insanların kafa golü atmasına alışık olmadığını, kariyerinde 3 kez kafa golü attığını belirterek, ''Ancak önemli olan bu golün galibiyeti getirmesiydi'' dedi.

        Sivasspor karşısında hatasız bir oyun ortaya koyduğunun hatırlatılması üzerine Carlos, ''Böyle tepkiler aldığım için çok mutluyum. 34 yaşındayım ancak kendimi çok daha genç hissediyorum. Bu gücü kendimde görüyorum. Takımıma daha fazla şeyler katmak istiyorum'' diye konuştu.

        Gelecek hafta içinde RSC Anderlecht ile yapacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçıyla ilgili olarak da Carlos, ''Önemli ve zor bir maç olacak. Avantajlı gidiyoruz. Ancak bu avantajı akıllıca kullanmalıyız'' dedi.

        KEZMAN'A DESTEK

        Sivasspor maçında tribünlerden tepki gören Kezman'a destek veren Roberto Carlos, Sırp oyuncunun yanında olduklarını söyledi.

        Pas hatalarının ve gol kaçırmaların futbolda yaşanmasının normal olduğunu kaydeden Brezilyalı oyuncu, ''Tüm takım arkadaşlarım ve ben Kezman'ın sonuna dek yanındayız. Taraftarlar bugün tepki gösterdiler, yarın alkışlarlar'' diye konuştu.

        Sivassporlu futbolcu Mehmet Yıldız da yaptığı açıklamada, Fenerbahçe karşısıda şanssız olduklarını, 2 şutlarının direkten döndüğünü ve altıpas içinde uygun bir pozisyonu da değerlendiremediklerini kaydetti.

        SERDAR VE DEIVID, MR ÇEKTİRDİ

        Öte yandan maçın ikinci yarısında sakatlanan kaleci Serdar ve Deivid, maçın ardından MR çektirmek için Özel Acıbadem Hastanesi'ne götürüldü.

        Serdar'ın dizinde yırtık kuşkusu olduğu, Deivid'in de kasığında sorun bulunduğu bildirildi.

        SAKATLANAN SERDAR'IN YERİNE VOLKAN KALEYE GEÇTİ

        Fenerbahçe kalecisi Serdar, ikinci yarıda sakatlanınca 61. dakikada yerini Volkan'a bıraktı.

        Karşılaşmanın 57. dakikasında bir pozisyonda sağ ayağından sakatlık geçiren Serdar, yedek kulübesine devam edemeyeceğini bildirince, 61. dakikada oyundan alındı.

        KEZMAN'A MAÇTA TEPKİ, MAÇ SONRASI SEVGİ GÖSTERİSİ

        Maçta kimi pozisyonlarda kale önünde etkili olamayan Kezman, 79. dakikada gerçekleşen atağı değerlendiremeyince tribünlerden tepki gördü.

        Alex'in ceza alanında kendisine kazandırdığı topu kullanamayarak rakibine çarptıran Kezman'a tribünlerden yuhalamayla karışık tepkili sesler yükseldi. Kezman'ın bu sırada elini kulağına götürerek bir hareket yaptığı görüldü.

        Sarı-lacivertli futbolcu maç sonrasında ise tribünlerden destek gördü. Tribünleri dolaşan Kezman, taraftarların alkışlarına selamlayarak yanıt verdi.

        Bu arada Sivasspor kalecisi Petkoviç, maçın bitimiyle Kezman'dan formasını aldı.

        SİVASSPOR'A KARŞI YİTİRMİYOR

        Sivasspor'a karşı ligde yitirmeyen Fenerbahçe, rakibiyle yaptığı 5. maçı 3 puanla tamamladı.

        İki ekip arasında bu akşamki mücadeleyle birlikte geride kalan 5 maçın 3'ünü Fenerbahçe kazanırken, 2 karşılaşma berabere sonuçlandı.

        Sarı-lacivertli ekip, geçen sezon yaptığı 2 maçta da berabere kaldığı Sivasspor'u bu sezon ilk maçta yenmeyi başardı.

        7 SARI KART ÇIKTI

        Sert geçen Fenerbahçe-Sivasspor maçında hakem Fırat Aydınus, Fenerbahçe'ye 4, Sivaspor'a da 3 olmak üzere toplam 7 sarı kart çıkardı.

        Fenerbahçeli futbolcular, Sivasspor mücadelesiyle ligin ilk 3 haftalık bölümünde toplam 10 sarı karta ulaştı.

        HAYRETTİN HASTANELİK OLDU

        Karşılaşmanın 66. dakikasında Fenerbahçeli futbolcu Önder ile çarpışarak sakatlanan ve oyun dışında kalan Sivassporlu Hayrettin, hastanelik oldu.

        Aldığı darbe sonrası dizinde esneme olmasından kuşkulanılan Hayrettin, maç sonunda MR'ı çekilmek üzere hastaneye götürüldü.

        Maraton

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ