Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Spor Bizim futbolcular kılıbık değil - Spor Haberleri

        Manchester United'ın eski kaptanı Roy Keane, artık İngiliz takımlarından Sunderland'in antrenörlüğünü yapıyor. Ama koskoca bir takımdan daha mütevazı bir takıma geçiş yapması, manşetlerden düşmesine yetmedi. Dilinin kemiğinin olmamasıyla tanınan Keane, geçtiğimiz günlerde tüm adayı sallayan bir açıklama yaptı. İngiliz futbolcuların, eşleri ve sevgililerinin çok etkisi altında kaldığını söyleyen Keane, onları kılıbıklıkla suçladı.

        MAKSAT ALIŞVERİŞ OLSUN

        "Eşleri ya da kız arkadaşları Londra dışına taşınmak istemediği için, transfer teklifimize telefonla bile geri dönmeyen futbolcular oldu. Çünkü onlar için hayatlarındaki kadınların gönüllerince alışveriş yapabilmeleri her şeyden daha önemli" diyen Roy Keane, bir takımın coğrafi konumundan dolayı tercih edilmemesini zayıflık olarak gördüğünü açıkladı. Ünlü futbol adamı, zehir zemberek açıklamalarına şöyle devam etti: "Örneğin David Beckham utangaç bir gençten, uluslararası bir endüstriye dönüştü. Bunun da tek nedeni, kocasının stil sahibi bir adam olmasını, Tom Cruise- Katie Holmes gibi çiftlerle arkadaşlık etmeyi isteyen eşi Victoria Beckham'dır." Roy Keane bu kadarla kalmadı; İngilizler'in ünlü oyuncularından Wayne Rooney'in nişanlısı Colleen McLoughlin'in de Victoria'nın izinden gittiğini söyledi.

        KABZE'YE EŞ DESTEĞİ

        Bu yılki transfer döneminde Türkiye'de de buna benzer söylentiler çıkmıştı. Örneğin Rüştü Reçber'in Beşiktaş'a transferinde eşi Işıl Reçber'in önemli bir rol oynadığı konuşulmuştu. Rusya'nın küçük bir şehrinin takımı olan Rubin Kazan'a transfer olan Galatasaraylı eski futbolcu Hasan Kabze'nin eşinin de bu transfer döneminde Kabze'ye destek olduğu biliniyor. Biz de Türkiye'de futbolcular, transfer konularında eşlerinin sözünü ne kadar dinliyor merak ettik ve bu soruyu futbol dünyasından çeşitli isimlere sorduk. Ve gördük ki bizim futbolcular, İngiliz meslektaşları kadar kılıbık değiller....

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ