Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Tenis WTA Radwanska, İstanbul'da en iyi oyununu ortaya koymaya çalışacağını ifade etti - Tenis Haberleri

        Yarın başlayacak turnuva öncesi Polat Renaissance Otel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan Agnieszka Radwanska, İstanbul'a ilk kez 2 yıl önce küçük bir turnuva için geldiğini hatırlatarak, ''Geçen yıl buradan güzel anılarla ayrıldım. Şu anda bu şampiyonada olmak herkesin hedefi. Burada bulunmaktan dolayı mutluyum ve heyecanlıyım. En iyi tenisimi oynamaya çalışacağım'' dedi.

        Bir soru üzerine Rus raket Maria Sharapova ile daha önce de karşılaştığını, fakat her maçın hikayesinin farklı olduğunu ifade eden Radwanska, ''Sharapova ile farklı zamanlar ve farklı turnuvalarda karşılaştım. Tabii ki elimden gelenin fazlasını yapmak isterim. Bizim için farklı ve güzel bir maç olacak'' diye konuştu.

        ''DÜNYANIN BİR NUMARASI OLMAK İSTİYORUM''

        Polonyalı tenisçi, bu sezon en iyi performansını ortaya koyduğunu ifade ederek, ''İlk kez dünya ikincisi oldum ve ilk Grand Slam finalimi oynadım. Bu benim için çok önemliydi. Umuyorum daha fazla final oynarım. Dünyanın bir numarası olmak istiyorum. Buna çok yakınım'' ifadelerini kullandı.

        Dünyanın bir numarası olma hedefine çok yaklaştığını vurgulayan Radwanska, iki numara olmanın çok da kötü olmadığını, gelecek yıl birincilik hedefini gerçekleştirmeyi umduğunu söyledi.

        ''SERENA GERÇEKTEN BU YAZIN EN İYİ OYUNCUSUYDU''

        Rakiplerinin sezon içindeki performansını da değerlendiren Radwanska, ''Bence Serena Williams bu yazın en iyi oyuncusuydu. İki Grand Slam kazandı. Olimpiyat oyunlarını kazandı. En iyi Serena'ydı diyebilirim'' dedi.

        Sezon sonu turnuvasında mücadele edecek diğer 7 oyuncu ile daha önce karşılaştığını hatırlatan Polonyalı raket, ''İlk 8'den bahsediyoruz. Kimin iyi oynadığı hiç önemli değil. Hiç de kolay olmayacak. Bu yıl hepsine karşı oynadım ve çok zor maçlar oldu. Bu nedenle keyif almaya çalışacağım'' diye konuştu.

        Son olarak geçen yıl İstanbul'da kazanan Petra Kvitova'yı değerlendiren Radwanska, rakibinin çok güçlü bir solak olduğunu ifade ederek, Kvitova'yı yenebilmek için iyi oynamaya çalışacağını kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ