Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi Fenerbahçe'nin Matey Kaziyski ile yıllık 1.5 milyon Euro'ya anlaştığı iddia edildi - Voleybol Haberleri

        Futbol dışındaki şubelere yaptığı yatırımlarla zaman zaman gündeme gelen Fenerbahçe'nin erkek voleybol takımı için dev bir transfere hazırlandığı iddia edildi.

        Bulgar basınında yer alan haberlere göre; Fenerbahçe, Avrupa'nın en iyi erkek voleybolcularından ve smaçörlerinden olan 'The Emperor' lakaplı Matey Iliyanov Kaziyski'ye gelecek sezon sarı lacivertli formayı giymesi için yıllık 1.5 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu ve Kaziyski bu dev teklifi kabul etti.

        Bulgarlar'a göre, Kaziyski gelecek yıl Fenerbahçe'de oynayacak. Ayrıca, anlaşmanın bir parçası olarak Kaziyski'nin mentörü Radostin Stoytchev de Fenerbahçe'de çalışmaya başlayacak.

        MATEY KAZIYSKI KİMDİR?

        Slavia Sofya altyapısından yetişen Kaziyski, 2013-14 sezonunda Halkbank formasını da giymişti. Şu an İtalya'da Trentino Volley forması giyen Bulgar smaçör, 2009 yılında dünyanın en değerli oyuncusu, 2014 yılında ise hem Avrupa'da hem Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda en iyi smaçör ödülünü aldı.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ