Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Cimbom'da derbi sevinci! - Voleybol Haberleri

        Sarı-kırmızılı takımın Teledünya Türkiye Kupası 2. etap 1. tur maçında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek elemesinin ardından Galatasaray Kulübü'nün internet sitesine değerlendirmede bulunan Ümit Hızal, erkekler voleybolda iki yıldır derbi kazanamadıklarına dikkat çekerek, şunları kaydetti:

        ''Fenerbahçe'yi iki yıldır erkekler voleybolda yenememiştik. Bunun üzüntüsünü çekiyorduk, kalbimizde bir acıydı bu. Ben oyuncularıma karşılaşma öncesi şunu söyledim, 'İki yıldır yeniliyoruz Fenerbahçe'ye. Kaybedeceğimiz hiçbir şey yok ama kazanacağımız çok şey var. Bu yüzden ona göre oynayın. Kalple oynayın, yürekten oynayın ve kazanın.' Onlar da bunu başardılar ve kazandılar.''

        Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'nın, sahaya çıktığı her kulvarda kazanmak için mücadele ettiğini söyleyen Hızal, ''Katıldığımız bütün yarışlarda, Türkiye Kupası olsun, lig olsun, Avrupa kupaları olsun, biz varız. Bu kulvarların hepsinde mücadelemizi ortaya koyacağız ve hepsinin takipçisi olacağız. Erkekler voleybolda iki sene sonra gelen derbi zaferi camiamıza hayırlı olsun'' dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ