Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol F.Bahçe'den transfer üstüne transfer! - Voleybol Haberleri

        Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi'nde 2009-2010 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe, daha önce anlaşmaya vardığı Kübalı voleybolcu Leonel Marshall ile yarın sözleşme imzalayacak.

        Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada ''Uçan Adam'' lakaplı Marshall'ın yarın saat 11.30'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Odası'nda, Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve voleybol şubesinden sorumlu yönetici Hakan Dinçay'ın da bulunacağı törende, kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayacak imzayı atacağı bildirildi.

        Küba'da 1979'da doğan Leonel Marshall, 1.96 boyunda ve üstün sıçrama yeteneğiyle tanınıyor. Sydney Olimpiyatları'nda takımının en genç oyuncusu olarak dikkatleri üzerine çeken smaçör, blokta 3.53 metre, smaçta ise 3.83 metre yüksekliğe ulaşabiliyor. Kariyerinin büyük bir bölümünü İtalya'da geçiren smaçör, Livorno, Copra Piacenza, Roma Volley takımlarında forma giydi. İki sezondur Copra Piacenza adına mücadele eden Kübalı sporcu, 2006'da Top Teams Kupası'nda, 2008 CEV Kupası'nda şampiyonluk yaşadı, 2009'da ise Copra Piacenza ile İtalya Lig Şampiyonluğu Kupası'nı kaldırdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ