Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi fenerbahçeye galatasaraydan transfer, fenerbahçe lo bianco transfer, lo bianco galatasaray, fenerbahçe kadın voleybol takımı - Voleybol Haberleri

        Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, İtalyan oyuncular Lo Bianco ve Bosetti'nin transfer edildiği belirtilerek, "Aramıza yeni katılan Sarı Meleklerimize; sezona, yarıştığı her kulvarda şampiyonluk hedefi ile başlayacak olan kadın voleybol takımımızda başarılar dileriz" denildi.

        Uzun yıllar milli takımın pasörlüğünü yapan Lo Bianco'nun 2011'den bu yana Galatasaray Daikin formasını giydiği ifade edildi. Üç kez Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan İtalyan pasörün, birçok kez en iyi pasör seçildiği kaydedildi.

        Geçen sezon İtalya'nın Rebecchi Nordmeccanica Piacenza takımında oynayan Bosetti'nin İtalya Milli Takımı'nın da formasını giydiği, kariyerinde Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu da bulunan İtalyan smaçörün, bu sezon final serisinde İtalya'nın en değerli oyuncusu (MVP) seçildiği ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ