Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Sumudica: ''Allah bana böyle bir oyuncuyla çalışma fırsatı sundu.'' - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Kayserispor teknik direktörü Marius Sumudica, Beşiktaş'a karşı alınan 1-1'lik beraberliğin ardından beIN Sports mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

        İşte Sumudica'nın yaptığı açıklamalardan satır başları...

        ''ALLAH BANA BÖYLE BİR OYUNCUYLA ÇALIŞMA FIRSATI SUNDU''

        ''Benim oyuncularımın her biri kahraman. Türkiye'nin en iyi takımlarından birine karşı oynadık. Şampiyonlar Ligi'nde 14 puan alan bir takım.Hakem hakkında konuşmayacağım. 10 oyuncuyla çok iyi mücadele ettik. Beşiktaş'a net fırsatlar vermedik.Kimse Umut Bulut'u istemiyordu. Onun adına çok mutluyum. İlk yarı bitmeden 7 gole ulaştı. Allah bana böyle bir oyuncuyla çalışma fırsatı sundu.''

        BASIN TOPLANTISI

        Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Rumen teknik direktör Sumudica, "Bugün oyuncularımı tebrik ediyorum, bir kişi eksik oynadık ama hepsi iki kişilik oynadı. Sahada basmadık yer bırakmadılar. Maçtan galibiyetle de ayrılabilirdik, 1 puanı aldığımız için mutluyum. Futbolcular benim hakkımda her şeyi öğrendiler, söylediğim her şeyi sahada uyguluyorlar." diye konuştu.

        Sumudica'nın maçla ilgili değerlendirmesi şöyle:

        "Beşiktaş'ın hatırladığım kadarıyla net bir pozisyonu yoktu. 8 oyuncusunu İstanbul'da bırakıp Şampiyonlar Ligi maçına gittiler. 8 oyuncusunu dinlendirmesinin sebebi de herhalde bize karşı oynayacakları maçtı. Her hangi bir bahane bulup yorgun olduklarını söyleyemezler. Oyuncularım, Türkiye'nin en iyi takımına karşı 10 kişi oynadılar, mücadeleyi bir dakika bile bırakmadılar. Her geçen gün takımımızı değiştirmeye, büyütmeye devam ediyoruz."

        UMUT BULUT: ''ÇOĞU İNSAN 'PENALTI' DİYOR''

        Maçın en çok konuşulan pozisyonlarından birinin kahramanı olan Umut Bulut, ''Ben maç esnasında topa vurdum zannediyordum ama çoğu insan penaltı olduğunu söylüyor. Herhalde penaltı. Maça galibiyet için çıkmıştık. Öne de geçmiştik. İyi mücadele ediyoruz. 10 kişi kalmamıza rağmen o mücadeleyi gösterdik. Taraftarlarımız bizi mutlu ettiler. Stat tam olarak doluydu. İnşallah böyle devam ederiz.'' ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ