Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Başakşehir, Galatasaray ve Beşiktaş... Şampiyon kim olacak? - Rams Başakşehir Haberleri
        1

        Spor Toto Süper Lig'in 28. haftası çok önemli iki karşılaşmaya sahne oldu.

        2

        Cumartesi günü Beşiktaş, lider Başakşehir'i 2-1'lik sonuçla mağlup ederek rakibine çelme taktı. Mücadelenin ardından iki takım da gözünü derbiye çevirdi.

        3

        Dün oynanan derbide ise liderin takipçisi Galatasaray, Fenerbahçe'ye takıldı. 1-1 biten maçın ardından Galatasaray, Başakşehir'le puan farkını 3'e indirme şansını değerlendiremedi.

        4

        İlk 3 sıradaki takımdan Başakşehir 61, Galatasaray 56, Beşiktaş ise 53 puanla haftayı tamamladı.

        5

        Şimdi gözler son 6 haftaya çevirildi. Galatasaray, bir yandan Başakşehir'in kayıp yaşamasını beklerken bir yandan da ensesindeki Beşiktaş'a 2.'liği kaptırmamak için mücadele edecek.

        6

        Fikstüre bakıldığında Başakşehir'in son 6 maçın 4'ünü kendi sahasında oynayacağını görüyoruz. Galatasaray ve Beşiktaş ise iç sahada ve dış sahada 3'er maça çıkacak.

        7

        Öte yandan Türkiye Kupası'nda yoluna devam eden Galatasaray, yarı final rövanşında önümüzdeki hafta içi Yeni Malatyaspor'la karşılaşacak. Sarı-kırmızılı takım yoğunluk açısından bir nebze daha sıkıntılı görünüyor.

        8

        Cimbom, son 6 haftada Konya, Rize ve Sivas gibi zor deplasmanlara çıkacak. Lider Başakşehir ise sadece 1 kez İstanbul dışına çıkacak.

        9

        BAŞAKŞEHİR'İN FİKSTÜRÜ

        29. HAFTA - ÇAYKUR RİZESPOR (8. SIRADA) - İÇERİDE

        25

        33. HAFTA - TRABZONSPOR (4. SIRADA) - DEPLASMANDA

        26

        34. HAFTA - KASIMPAŞA (9. SIRADA) - İÇERİDE

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ