Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Şans Oyunları Süper Loto saat kaçta çekiliyor? Süper Loto çekilişi saat kaçta?

        Milli Piyango İdaresi (MPİ) Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği şans oyunları arasında yer alan Süper Loto'nun 521. hafta çekilişi bu akşam gerçekleştirilecek. Çekilişi bekleyen heyecanlı vatandaşlar, merakla "Süper Loto saat kaçta çekiliyor? Süper Loto çekilişi saat kaçta?" sorularına yanıt arıyor. PekiSüper Loto saat kaçta çekiliyor? Süper Loto çekilişi saat kaçta? İşte çekilişe dair detaylar...

        SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA?

        Her hafta Perşembe akşamları gerçekleştirilen Süper Loto çekilişinin 521'ncisi bu akşam yapılacak. Çekiliş öncesinde heyecanla çekiliş sonuçlarını bekleyen vatandaşlar, merakla "Süper Loto çekilişi saat kaçta?" diye araştırıyor.

        REKLAM

        Süper Loto çekilişi, 21:15'te başlamaktadır. Milli Piyango çekiliş heyeti ve noter huzurunda yapılan çekilişte kazanan numaraların belirlenmesi ve vatandaşlara duyurulması ise en geç 21:45'tir. Vatandaşlar en geç 21:45'te Süper Loto sonuçlarını görüntüleyebilir.

        SÜPER LOTO SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

        Süper Loto sonuçları ilk ve resmi olark yalnızca Milli Piyango İdaresi'nin internet sietsi üzerinden duyurulmaktadır. Çekiliş sonuçlarını öğrenmek isteyen vatandaşların 21:45'ten itibaren www.millipiyango.gov.tr ve www.mpi.gov.tr adreslerine girmeleri yeterlidir.

        Süper Loto sonuçlarının açıklandığı sonuç ekranında aynı zamanda ikramiye bilgileri, büyük ikramiye kazanan il/ilçe bilglieri ve çekilişin videosu yer almaktadır. Çekiliş sonuçları resmi olarak açıklandıktan sonra aynı zamanda Habertürk Şans Oyunları sayfasına da eklenmektedir. Vatandaşlar Habertürk Şans Oyunları sayfası üzerinden de sonuçları görüntüleyebilir.

        HABERTÜRK ŞANS OYUNLARI SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ
        REKLAM

        SÜPER LOTO'DA GEÇTİĞİMİZ HAFTA BÜYÜK İKRAMİYE DEVRETTİ

        Süper Loto'nun geçtiğimiz hafta yapılan 520. hafta çekilişinde;

        6 bilen olmayınca büyük ikramiye 3. kez devrederek 5 milyon 394 bin 789 lira 82 kuruş ikramiye devretti. Çekilişte aynı zamanda 5 bilen 55 kişi 11 bin 353 lira 90'ar kuruş, 4 bilen 3 bin 291 kişi 203 lira 35'er kuruş ve 3 bilen 68 bin 783 kişi de 16 lira 85'er kuruş ikramiye kazandı.

        İkramiye Bilgileri

        6 Bilen Kişi Sayısı 3. Devir Kişi Başına Düşen İkramiye 5.394.789,82 TL
        5Bilen Kişi Sayısı 55 Kişi Başına Düşen İkramiye 11.353,90 TL
        4 Bilen Kişi Sayısı 3.291 Kişi Başına Düşen İkramiye 203,35 TL
        3Bilen Kişi Sayısı 68.783 Kişi Başına Düşen İkramiye 16,85 TL
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ