Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Altın KRİTİK EŞİK! Son dakika | Çeyrek altın ve gram altın fiyatı bugün ne kadar? 10 Haziran canlı Kapalıçarşı güncel altın fiyatları son durum ve canlı kur - Altın Haberleri
        1

        Analistler, bugün ABD'de açıklanacak enflasyon verileri öncesinde yatırımcıların temkinli hareket ettiğini kaydederek, altının ons fiyatının dar bantta hareket ettiğini söyledi.

        ABD'de enflasyon martta yüzde 8,5 ile 41 yılın zirvesini görmüş, nisanda ise yüzde 8,3'e gerilemişti. Yatırımcıların enflasyondaki düşüşün kalıcı olup olmadığını sorgulayacağı ABD'nin mayıs ayı enflasyon verisinin yüzde 8,3 düzeyinde gerçekleşmesi bekleniyor. Beklentilerin üzerinde gelen verilerin, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) sıkılaşma sürecini daha agresif yürüteceğine dair görüşleri güçlendirebileceği öngörülüyor.

        Yurt içinde ise ekonomi yönetiminin finansal istikrarı güçlendirmek için attığı adımların yatırımcıların odağına yerleştiğini aktaran analistler, bugün ayrıca Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamalarının takip edileceğini ifade etti.

        Analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.830 doların destek, 1.890 doların direnç konumunda olduğunu kaydetti.

        10 HAZİRAN ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

        Altın fiyatları son günlerdeki yükselişe geçmişti. Gram altının fiyatı bin liralık krtik sınırı da aşmasının ardından yükseliş seyrini devam ettirirken haftanın son iş gününde altın fiyatları düşüşe geçti. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Haziran altın fiyatları, çeyrek altın ve gram altın ne kadar? İşte Kapalıçarşı güncel altın fiyatları canlı

        2

        GRAM ALTIN FİYATI

        1.010,08

        1.017,39

        CANLI GRAM ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        SPOT ALTIN TL/GR FİYATI

        1.012,81

        1.012,91

        CANLI SPOT ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ