Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Survivor Cansu Tuman kimdir? Cansu Tuman kaç yaşında, nereli ve mesleği nedir? Survivor 2023 Ünlüler kadrosundaki Cansu Tuman hayatı ve oynadığı diziler
        1

        Survivor yarışmasında yeni sezon 15 Ocak Pazar günü itibarıyla başladı. Survivor 2023 yeni konsepti ve yarışmacıları ile özellikle sosyal medya üzerinden dikkat çekti. Yeni sezonda yer alan isimlerden biri olan Cansu Tuman'ın, Survivor yarışmasında sergileyeceği performans merak edilirken hayatı hakkında detayları haberimizde derledik. İşte Survivor Cansu Tuman'ın hayatı ve kariyeri...

        2

        CANSU TUMAN KİMDİR?

        Cansu Tuman, 1994 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Moleküler Biyoloji eğitimi alan Cansu Tuman, ayrıca Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi almıştır.

        3

        Tuman, 2015'ten beri çeşitli projelerde oyunculuk yapmaktadır. Arka Sokaklar, Kiralık Aşk, Ufak Tefek Cinayetler, Öğretmen, Alparslan Büyük Selçuklu, Teşkilat gibi çeşitli Film ve dizilerde rol aldı.

        4

        CANSU TUMAN'IN VEDA PAYLAŞIMI

        İşte gidiyorum.. Veda paylaşımı yapmanın vakti geldi artık. En zoru sevdiklerimden ayrılmak oldu benim için. Ama biliyorum onların sevgisi hep benimle. Ben bu sevgiden güç alıyorum. Sonuna kadar mücadele edeceğim, sonuna kadar savaşacağım. Beni büyük bir macera, büyük bir deneyim bekliyor. Yolum uzun ve engebeli. Her zaman mücadele ederek kazandım. Hiçbir başarı kolay elde edilemez. Bu yolculukta benimle olacak herkese şimdiden teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın. Ben gidiyorum. Kocaman öpüldünüz. Hoşçakalın..

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ