Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor'da adayı karıştıran kavga: İki isim birbirine girdi! Eline sopayı aldı ve "Ben bitiriyorum" dedi...
        1

        Survivor All-Star, yeni bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün yapılan konseyde, adaya veda eden isim Berna Keklikler olmuştu. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu beklenirken yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmandaki bir detay, izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. O da, yarışma öncesi çok iyi anlaşan iki ismin kavga etmesiydi! Bulaşık yıkama konusundan başlayan kavga, bir anda alevlendi. Adada ortalık karışırken konu ada konseyine kadar taşındı.

        2

        Survivor 2022'de haftanın ilk dokunulmazlık oyunu bu akşam oynanacak.Bu akşamki bölümün tanıtım fragmanı ise yayınlandı. Fragmanda bir detay gözlerden kaçmadı. Batuhan ve Mert arasında ipler koparken ikili kavga etti.

        İkili arasındaki kavga, Mert'in Batuhan'ın bulaşıkları yıkayacağını söylemesi üzerine gelişti.

        3

        Bir anda gerilen ikili, birbirlerinin üzerine yürüdü. Takım arkadaşlarının araya girmesiyle daha çok sinirlenen Batuhan, eline tahta parçası alıp Mert Öcal'ın üzerine yürüyor ve "Ben bitiriyorum" sözlerini kullanıyor.

        4

        Ada konseyinde Acun Ilıcalı'ya açıklama yapan Mert; 'Ben burada bu arkadaşla kesinlikle bir saniye bile kalmak istemiyorum' sözleriyle dikkat çekiyor.

        5

        Kendini savunan Batuhan ise 'Survivor'a hiçbir katkısı olmayan bir insan ne performans olarak ne ada hayatı olarak…' ifadelerini kullanıyor...

        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ