Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor dokunulmazlık oyununu kim ve hangi takım kazandı? 22 Ocak 2023 dün akşam Survivor eleme adayı kim oldu, kim elendi?
        1

        Survivor'da geçtiğimiz hafta sürpriz bir eleme yaşanmış ve ünlü oyuncu Ümit Erdim hayallerine veda etmişti. Yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ise bu akşam oynanıyor. Yarışmanın takipçileri Survivor'da dokunulmazlığı hangi takımın kazandığını sorgulamaya başladı. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? 22 Ocak 2023 Survivor eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...

        2

        SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI VE ÖDÜLÜ NEDİR?

        Survivor dokunulmazlık oyununun kazanan gönüllüler takımı oldu. Dokunulmazlık ödülünü kazanan gönüllüler takımı aynı zamanda meyve ve sebze içeren yiyecek ödülünün de sahibi oldu.

        3

        SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

        Survivor eleme adayı dokunulmazlık oyununun kaybeden ünlüler takımından çıktı. Survivor'da haftanın ilk eleme adayı Yusuf Güney oldu. İkinci eleme adayı ise Ertuğ oldu.

        4

        SURVIVOR 21 OCAK ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor'da ilk bölümden itibaren yaşananlar şu şekildeydi;

        Survivor 2023'ün ilk ödül oyunu kazananı GÖNÜLLÜLER olmuştu. Survivor yarışmasında böylelikle ilk mücadele de gerçekleşmiş oldu. Beş gün boyunca barakalı adada gönüllüler kaldı.

        Dün akşam ekranlara gelen yarışmada erzak oyunu için yeniden kıyasıya bir rakabet yaşandı.

        Kadınlar mücadelesini kazanan gönüllüler takımı oldu.

        Erkeklerde 8-4 skorla ünlüler takımını galibiyete doğru götürdü. Bu skorla ünlüler yarışı uzatmaya götürdü.

        İki takımın berabere kalmasıyla uzatmalara giden yarışmacılar kıran kırana bir mücadele gerçekleştirdi. Bu oyunun sonunda 3-2 skorla ödül oyununu kazanan takım GÖNÜLLÜLER oldu.

        5

        SURVİVOR 21 OCAK ÖDÜL OYUNU ÖDÜLÜ NEDİR?

        Bugünkü oyunun galibi olan gönüllüler takımı yiyecek ödülü kazandı. Gecenin sonunda ise 'anlat bakalım oyunu' oynandı. Oyun esnasında eğlenceli anlar yaşanırken kazanan takım mini petivör bisküvinin sahibi oldu.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ