Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Batuhan ve Poyraz karşı karşıya...
        1

        Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları kim oldu? Şeklindeki sorular Survivor'ın son bölümünde izleyiciler tarafından merak konusu oldu. İşte detaylar...

        2

        AVANTAJ OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor Türkiye'de ikinci dokunulmazlık oyunu öncesinde takımlar avantaj oyununa çıktı. Oyuna Kırmızı takım İsmail ve Aleyna Kalaycıoğlu ikilisiyle çıktı. Mavi takım ise Poyraz ve Ayşe ile parkura çıktı. Bayrak yarışında kazanan Kırmızı takım, seçim avantajını elde etti.

        3

        SURVİVOR’DA 2. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor 2021’de bu akşam dokunulmazlığın ikinci ayağı ekrana geldi. Dokunulmazlık oyununda yarışmacılar, parkura ellerinde bir tahta ile başlıyordu. Bu tahta ile engellerdeki boşluğa koyarak ilerliyordu. Finalde ise bu tahta atışı yapılacak yere yerleştirildikten sonra beş halka atışına geçildi.

        4

        Oyuna iyi başlayan Kırmızı takım, 3-0 öne geçti. Mavi takımın sürdürdüğü kıyasıya mücadele ile skor 4-4 oldu. Devamında ise Kırmızı takımın atağı geldi ve fark yine üçe çıktı. Karşılıklı alınan sayılar ile skordaki fark değişmedi. Kırmızı takım, 10-6 skorla ikinci dokunulmazlık oyununu kazandı.

        5

        SURVİVOR’DA 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

        Dokunulmazlık oyunu sonrasında ada konseyi toplandı. Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım kaybettiği için önce SMS halk oylaması yapıldı. Seyirci oylaması sırasında Mavi takım ve Kırmızı takımdan söz alanlar karşılıklı görüşlerini dile getirdi. Acun Ilıcalı, özellikle Mavi takımdan Poyraz ve Dora'nın karşı takımı kızdırmak için konuştuklarını ve hareket ettiklerini dile getirdi ve bundan dolayı iki ismi uyardı. Eskiden aynı takımda olan Merve ile Batuhan arasındaki "samimiyetsiz" tartışması konseye damga vurdu.

        6

        Ada oylamasında Mavi takımdan çıkacak eleme adayı için isimler yazıldı. Yazılan isimler; Poyraz ve Sergen idi. Strateji yapan Mavi takımda eleme adayı Poyraz oldu.

        7

        İLK DOKUNULMAZLIK VE İLK ELEME ADAYI

        Survivor 2021’de mavi takım ile kırmızı takım arasında ilk kez bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Yeni takımlar arasındaki ilk dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı. Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takımdan eleme adayı Batuhan çıktı.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ