Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor Elif ne oldu, sakatlığı nedir? 2022 Survivor Elif neden yarışmadan ayrıldı? Survivor Elif Gören diskalifiye sebebi nedir?
        1

        Survivor 2022 yarışması devam ederken şoke eden bir karar açıklandı. Survivor Elif Gören sağlık sorunları nedeniyle diskalifiye oldu. Yarışmanın izleyicileri karar sonrası Survivor Elif'e ne oldu? Sorusuna yanıt arıyorlar. İşte Survivor Elif Gören hakkında bilgiler...

        2

        ACUN ILICALI AÇIKLADI!

        Survivor 2022 son bölümde Acun Ilıcalı moderatörlüğüne yapılan kritik ada konseyinde 1 yarışmacı sağlık sorunları sebebiyle adaya veda etti.

        3

        Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamada Survivor Elif Gören'in yaşadığı mide rahatsızlığı ve diğer sağlık sorunları sebebiyle Survivor 2022 All Star'dan ayrıldığı açıklandı.

        4

        ELİF GÖREN KİMDİR?

        Elif Gören, 14 Şubat 1990, İznik, Bursa doğumlu, Türk kadın atlettir. 2012 Yaz Olimpiyatları'nda 4x400 m Milli takımında yer almıştır ve 2012 Olimpiyatlarına katılan en genç Türk sporcu olmuştur.

        HAYATI

        Gören 14 Şubat 1990'da İznik, Bursa'da doğdu. 400 metre engelli yarışında uzmanlaşmıştır. 55 kilo ağırlığa ve 1.70 metre boya sahip olan atlet, ENKA Spor Kulübü lisanslı sporcusudur. Antrenörler Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro tarafından çalıştırılmaktadır.

        Elif Gören 2012 Yaz Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsilen bayanlar 4×400 metre bayrak yarışı etkinliğinde yarışmıştır. Bu alanda Olimpiyatlar'da mücadele eden en genç Türk sporcu olarak bilinmektedir. Gören TV8 kanalında yayınlanan Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen Acun Medya prodüksiyonu olan Survivor 2020 yarışmasında Ünlüler grubunda katılımcı olarak yer aldı.

        ELİF GÖREN’İN BOYU VE KİLOSU KAÇ?

        Güçlü fiziğiyle dikkat çeken yarışmacılar arasında yer alan Elif Gören’in fiziksel özellikleri internet üzerinden araştırılıyor. 170 cm uzunluğunda olan başarılı sporcu 55 kilo ağırlığındadır.

        ELİF GÖREN EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

        Elif Yıldırım Gören, Enka Spor kulübünün İdari Menajeri ve Yöneticisi Yalım Gören ile evli.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ