Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor'da kim elendi? 9 Nisan Survivor'dan kim elendi? Acun Ilıcalı'dan resmi açıklama: Survivor All Star eleme adayı kim oldu?
        1

        Survivor 2022 All Star yarışması dün akşam yayınlanan bölümü ile heyecanlı görüntülere sahne oldu. Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ada konseyinde bir kişinin ismini verdi ve böylelikle haftanın ikinci eleme adayı belli oldu. Peki dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Bu hafta adaya kim veda edecek? İşte, detaylar...

        2

        SURVIVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

        Survivor'da 9 Nisan Cumartesi akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu.

        3

        SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU, YOKLUK ADASINA KİM GİTTİ?

        Survivor'da yokluk adasına giden isim Barış Murat Yağcı olmuştu. Haftanın 2. eleme adayı ise dün akşam itibarıyla belli oldu. Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı yapılan oylama sonucunda 5 oy ile Gizem Memiç'i aday gösterdi.

        4

        SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

        Survivor'da elenen isim Salı akşamı belli olacak.

        5

        SURVIVOR'DA YENİ DÖNEM VE YOKLUK ADASI

        Acun Ilıcalı Survivor'daki yeni dönemin detaylarını ve yokluk adasını anlattı. "Bundan sonra dokunulmazlık dört tane olacak. Bundan sonra dördüncü eleme adayını performans birincisi belirlemeyecek. Bu haftadan itibaren aday olan isimler yine bir yolculuk yapacak. Gideceğiniz yerin adı yokluk adası. Yokluk adası şartları şöyle:

        Bu seferki adada 24 saat kalacaksınız. Tek başınıza kalacaksınız. Teknik ekipten hiçkimse olmayacak, eviniz olmayacak, sadece bir battaniye ve siz olacaksınız. 24 saat hiçkimse yok, konuşabileceğiniz tek şey güvenlik kamerası olacak. Hiçkimseyle konuşmadan 24 saat geçireceksiniz.

        Eğer çekimlerden dolayı süre uzarsa takımınıza katılabileceksiniz. Bir avuç pirinciniz olacak ve sınırsız suyunuz olacak. Günün belli vakitlerinde güvenlik kamerasına belli bir işaret yapıp konuşma yapacaksınız. Gece de evsiz birt ortamda o şartlarda yaşayacaksınız.

        Yakınlarda abir yerde sağlık ekibimiz olacak. Biz sizi izleyeceğiz ve herhangi bir tehlike söz konusu değil" dedi.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ