Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor eleme adayları kimler, kim gitti? 12 Mayıs Perşembe Survivor ödül oyununu kim kazandı, hangi takım aldı ve eleme adayları kimler?
        1

        Survivor'da bu akşam yaşanan ödül oyunu heyecanı sona erdi. Finale adım adım yaklaşırken her oyun ayrı bir önem arz ediyor. Bu akşam ilk defa kadınlar ve erkekler bir parkur oyununda beraber oynayabilecek. İlk seçimi yapan Nagihan'ın Adem'i seçmesi büyük heyecan yarattı. Peki, Survivor ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? İşte 12 Mayıs Survivor son bölümde yaşananlar...

        2

        SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor'da kıyasıya mücadelelere sahne olan oyunlardan bir yenisi bu akşam oynandı. Kıran kırana geçen ve kadın erkek karışık eşleşmeli olarak yapılan ödül oyunununda 8-10 skor ile Mavi Takım öne geçti. Bu sonuca göre ödül oyunu kazananı Mavi Takım oldu.

        3

        SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

        Survivor'da geçen haftalarda yaşanan konseyler sonucu ilk eleme adayı Evrim Keklik, ikinci eleme adayı Nisa Bölükbaşı ve üçüncü eleme adayı da Berkan Karabulut oldu.

        4

        SURVİVOR KİM ELENDİ?

        Survivor'da bu hafta kimin eleneceği henüz belli olmadı. 5 Mayıs akşamı yaşanan konseyin ardından Acun Ilıcalı önemli açıklamalarda bulundu. Merve ve Parviz'in sakatlıkları sebebiyle diskalifiye edilmesinin ardından geçtiğimiz eleme konseyi gerçekleşmedi.

        Geçen hafta 3 dokunulmazlık oynanmıştı, bu hafta da 3 dokunulmazlık oyunu oynanacak ve ardından toplamda 6 eleme adayının ardından bir isim yarışmaya veda edecek.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ