Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon KONSEYDE ŞOK! | Survivor kim elendi, hangi yarışmacı gitti? 11 Mart Survivor dokunulmazlığı hangi takım aldı ve eleme adayı kimler oldu?
        1

        Survivor'da Ünlüler takımı ve Gönüllüler Takımı arasındaki kıyasıya mücadele hız kesmeden devam ediyor. 11 Mart Cuma akşamı Dominik Cumhuriyeti'nde haftanın ilk eleme adayının belirleneceği dokunulmazlık oyununu için ter dönülüyor. Bilindiği gibi 9 Şubat Çarşamba akşamı gerçekleşen eleme konseyinde adaya veda eden isim Birsen Bekgöz olmuştu. İşte Survivor All Star 2022 11 Mart dokunulmazlık oyunu sonucu ve ilk eleme adayı kim sorusunun cevabı

        2

        SURVİVOR 11 MART DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım Gönüllüler takımı oldu.

        3

        SURVİVOR KİM ELENDİ?

        Survivor'da elenecek isim Pazar akşamı gerçekleşecek eleme konseyinin ardından belli olacak.

        11 Mart eleme adayı Sercan oldu.

        4

        SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Kadınlar mücadelesinde finalde Elif ve Nagihan yarıştı. Elif, Nagihan'ı 3-0'lık skorla geçerek birleşme partisine gitmeye hak kazandı.

        Erkekler mücadelesinde ise finalde Berkan ile Anıl yarıştı. Berkan, Anıl'ı 3-0'lık skorla geçerek birleşme partisine gitmeye hak kazandı.

        5

        Buna göre; birleşme partisine gitmeye hak kazanan ilk iki isim Ünlüler takımından Elif ve Gönüllüler takımından Berkan oldu.

        Birleşme partisine gitmeye hak kazanan diğer iki isim de Nagihan ve Anıl oldu. Toplamda 4 yarışmacı birlelşme partisine gitmeyi garantiledi.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ