Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor kim elendi, hangi isim veda etti? 7 Mart Survivor'da dokunulmazlığı kim aldı ve eleme adayı kim oldu?
        1

        Survivor 2022 All Star'da kıran kırana geçen dokunulmazlık oyunu mücadelesinin sonucu araştırılıyor. Survivor Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan bir kişi, konseyde eleme adayı olarak belirlenecek. Survivor'da birleşme partisi için heyecanlı bekleyiş devam ederken 7 Mart Survivor kim elendi, dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu araştırılmaya başladı.

        2

        SURVİVOR 7 MART DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. Dokunulmazlık oyununda kadınlar mücadelesini Ünlüler takımı, erkekler mücadelesini Gönüllüler takımı kazandı. En iyilere taşınan karşılaşmanın kazananı Ünlüler takımı oldu.

        3

        SURVİVOR KİM ELENDİ?

        Survivor'da elenecek isim eleme konseyinin ardından belli olacak.

        7 Mart Pazartesi akşamı oynan haftanın ilk dokunulmazlık oyununda eleme adayı Yasin oldu.

        4

        SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Kadınlar mücadelesinde finalde Elif ve Nagihan yarıştı. Elif, Nagihan'ı 3-0'lık skorla geçerek birleşme partisine gitmeye hak kazandı.

        Erkekler mücadelesinde ise finalde Berkan ile Anıl yarıştı. Berkan, Anıl'ı 3-0'lık skorla geçerek birleşme partisine gitmeye hak kazandı.

        5

        Buna göre; birleşme partisine gitmeye hak kazanan ilk iki isim Ünlüler takımından Elif ve Gönüllüler takımından Berkan oldu.

        Birleşme partisine gitmeye hak kazanan diğer iki isim de Nagihan ve Anıl oldu. Toplamda 4 yarışmacı birlelşme partisine gitmeyi garantiledi.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ