Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor lahmacun ve iletişim ödül oyununu kim kazandı? 19 Nisan Survivor 49. son bölüm özeti...

        Survivor 49. yeni bölümüyle bu akşam ekrana geldi. Survivor'ın bu bölümünde lahmacun ödülü oyunu oynandı. Kazanan takımın belirlenmesinin ardından iletişim oyunu oynandı. Cumali'nin elenmesiyle daha güçlü olacaklarına inanan Gönüllüler takımı nasıl bir oyun sergiledi? Acun Ilıcalı oyun esnasında toplanan yarışmacılara ödülü açıkladı ve kazanan takım kişi başı 5'er lahmacun yedi. Peki, Survivor lahmacun ve iletişim ödülü oyununu kim kazandı? İşte Survivor 49. son bölüm özeti ve ödül oyunu hakkında detaylı bilgi...

        SURVİVOR LAHMACUN ÖDÜLÜ OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Ödül: Kişi başı 5'er lahmacun

        Oyun: Parkuru geçerek bitiş noktasına gelindiğinde iple demir çubuk kaldırılacak ve iki tane halkayı ilk geçiren yarışmacı takımına puan kazandırdı

        REKLAM

        Karşılaşmalar ve kazananlar

        Oyunun ilk bölümünde Murat ve Anıl karşı karşıya geldi. İkiside parkuru hızlı geçerek bitiş noktasına geldi ve halkaları atmaya çalıştılar. Halkaları sokmakta zorlanan iki yarışmacıdan Yiğit iki halkayı da rakibinden önce atarak oyunda ilk puanı kazanan taraf oldu.

        İkinci karşılaşma Elif ile Nagihan arasında gerçekleşti. Nagihan daha hızlı gelerek avantajlı taraf oldu ve rakibine fırsat vermeden iki halkayıda atarak puanı kazandı. Durum 1-1.

        Üçüncü mücadele de ise bir önceki bölümde sakat olan Ümit Karan bu bölümde geri döndü ve Hilmicem'e karşı yarıştı. İki halkayı da Ümit Karan daha önce atarak durumu 2-1 yaptı.

        Bu karşılaşma ise Sahra ile Damla arasında gerçekleşti. Damla biraz daha hızlı gitti fakat Sahra bırakmayaak aynı anda atışa başladılar. İki halkayı da ilk Damla attı ve durum 2-2 oldu.

        REKLAM

        Beşinci mücadelede Turabi ile Hakan karşılaştı. İki halkayı da Hakan ilk önce atarak takımını öne geçirdi. Durum 3-2.

        Altıncı karşılaşma Yağmur ile Merve arasında gerçekleşti. İki yarışmacıda halkaları atmakta zorlandı. İki halkayı da rakibinden önce atmayı başaran Merve takımını puan kazandırdı ve durumu eşitledi. Durum 3-3.

        Bir sonraki yarışta Adem ile Anıl mücadele etti. Anıl halkaları daha önce atarak takımını yeniden öne geçiren isim oldu. Durum 4-3.

        Sekizinci karşılaşmada Hakan ile Mustafa Kemal'in mücadelesi nefes kesti. Hakan parkuru daha hızlı geçerek avantajlı taraf oldu. Fakat Mustafa Kemal iki halkayı da daha önce atmayı başararak durumu eşitleyen taraf oldu. Durum 4-4.

        Bu kaşılaşmada Merve ile Nagihan sahneye çıktı. Fakat Merve parkur esnasında dizini çarparak sakatlandığı için oyun Sahra ile Nagihan arasında gerçekleşti. İki halkayı da Nagihan daha önce attı ve durum 5-4 oldu.

        Bir sonraki mücadele Yiğit Anıl'a karşı yarıştı. İki halkayı ilk sokan Anıl takımına puan kazandıran isim oldu. Durum 6-4.

        Bu mücadelede Murat ile Ümit Karan'ın yarışı nefes kesti. Murat atış alanına daha önce gelerek avantaj yakaladı. Fakat Ümit Karan iki halkayı da daha önce attı ve durum 6-5 oldu.

        Elif ile Yağmur arasında oynanan karşılaşmada iki taraf da parkuru eşit geçerek atış noktasına geldi. İki halkayı da ilk Elif attı ve durumu eşitledi. Durum 6-6.

        Bir sonraki karşılaşma Adem ile Hilmicem arasında gerçekleşti. Hilmicem daha hızlı gelerek avantajı yakaladı. İki yarışmacı da aynı anda ilk halkayı attı. İkinci halkayı ilk Adem atınca Ünlüler öne geçen sayıyı aldı. Durum 7-6.

        Bu mücadelede Mustafa Kemal ile Anıl yarıştı. İki yarışmacı beraber atış alanına geldi fakat Mustafa Kemal Anıl'a fırsat vermeden iki halkayı da ilk atarak durumu 8-6 yaptı.

        Bir sonraki yarış Damla ile Elif arasında oynandı. Damla atış noktasına daha önce geldi. İki yarışmacı atışlarda zorlandı. Elif iki halkayı da atarak takımına rakipleriyle arasında fark açtı. Durum 9-6.

        Ümit Karan ile Hilmicem'in yarışında ödül oyununun kazananını belirleyen atışları Ümit Karan yaptı. Karan, iki halkayı da ilk atarak takımına bir puan kazandırarak durumu 10'a 6 yaptı ve ödül oyununun sahibi Ünlüler oldu.

        SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜ OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Ödül: Kazanan takım dilediği bir arkadaşıyla mesajlaşacak

        Karşılaşmalar ve kazananlar

        Yiğit - Hilmicem: Hilmicem

        Sahra - Damla: Damla

        Mustafa Kemal - Hakan: Mustafa Kemal

        Elif - Nagihan: Nagihan

        Adem - Anıl: Adem

        Merve - Yağmur: Yağmur

        Turabi - Murat: Turabi

        Sema - Birsen: Sema

        Mustafa Kemal - Anıl: Mustafa Kemal

        Sahra - Nagihan: Nagihan

        Turabi - Hilmicem: Hilmicem

        Merve - Damla: Damla

        Adem - Hakan: Hakan

        Sema - Yağmur: Yağmur

        Adem - Hilmicem: Adem

        Elif - Nagihan: Nagihan

        Gönüllüler takımı 10'6 kazanarak iletişim ödülü oyununun sahibi oldu. Gönüllüler böylelikle Survivor 2018'de oynanan iletişim ödülü oyunlarından 2. galibiyetini almış oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ