Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Survivor takımlar karışacak mı, ne olacak? 2022 Birleşme partisi sonrası Survivor All Star takımlar karıştı mı, nasıl oluşacak?
        1

        Survivor'da birleşme partisi heyecanı başladı. Hızlı eleme turlarının ardından üç hafta içinde toplamda altı yarışmacı adaya veda etti. Gönüllüler ve Ünlüler takımında eşitsizlik söz konusu olmasıyla takımların karışıp karışmayacağı araştırılıyor. Peki, Survivor'da takımlar karışacak mı? İşte detaylar...

        2

        SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

        25 Mart Cuma günü gerçekleşen konseyin ardından Acun Ilıcalı Birleşme Partisi'nin detaylarını açıkladı. Ilıcalı;

        "Bugün bir aday çıkıyor, yarın bir aday daha çıkıyor, ondan sonra Birleşme Partisi'ne giriyorsunuz. Birleşme haftası pazar günü (27 Mart) itibarıyla başlıyor. Pazar günü Survivor'ın birleşme görüntülerini seyircilerimiz görebilir. Üçüncü dokunulmazlık birleşmeden sonra olarak salı günü yayında olacak. Önce Birleşme Partisi'ni yaşayacaksınız, sonra dokunulmazlığa çıkacaksınız. Seyircilerimiz de salı akşamı itibarıyla oy kullanacak. Çarşamba itibarıyla yeni oylarla bir eleme olacak." diye belirtti.

        3

        SURVİVOR'DA TAKIMLAR BİRLEŞECEK Mİ?

        Takımların karışıp karışmayacağı ile ilgili Acun Ilıcalı konseyde açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, "Öncelikle seyircilerimize soracağım. Seyircilerimiz oyunun bir parçası. Takımlar değişmeli mi değişmemeli mi diye Instagram sayfasından story olarak koyuyorlar. Bu fark bence 60'a 40'a kadarsa değişmemeli. 60'ın üzerine çıkıyorsa değişsin oranı onu biz değerlendireceğiz." dedi.

        Birleşme partisinin ardından yapılacak ilk konseyde konuya ilişkin net bir açıklama yapılması bekleniyor.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ