Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Suzan Kardeş'in kızı Begüm Kardeş evlendi - Magazin haberleri
        1

        Sanatçı Suzan Kardeş, kızı Begüm Kardeş'i yıldızların konuk olduğu muhteşem bir düğün ile evlendirdi. Begüm Kardeş ile Fatih Varbil'in nikah törenine çiftin aileleri ve yakın arkadaşları başta olmak üzere Kardeş'in sanat camiasından dostları da katılarak, geceye renk kattı.

        2

        Yıldızlar geçidinin yaşandığı düğünde Türkan Şoray, Demet Akbağ, Oktay Kaynarca, Tolga Çevik ve eşi Özge Çevik, Kubat ve eşi, Emel Müftüoğlu, Erkan Can ve eşi, Birce Akalay ve ailesi, Onur Akın ve eşi, Soner Olgun ve eşi, Serkan Çağrı ve eşi, Birol Güven ve eşi Burcu Güven, Fırat Parlak ve eşi Burcu Kara, Güven Kıraç, İlker Ayrık ve eşi, Hüseyin Turan, Tolga Sağ ve kız kardeşi Aslı Sağ, Özlem Türkad ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Sayın Pervin Ersoy, BKM CEO'su Zümrüt Arol Bekçe, Gülçin Özünal, Tümay Özokur, Dr. Alp Sirman, Hacı Ali Konuk, Klinik Psikolog Ayşe Kayhan, Tamer Türker ve eşi, Yusuf Salkano ve eşi gibi birçok seçkin isim gecede yer alanlar arasındaydı. Düğüne katılamayan Müge Anlı da çiçeğini ve hediyesini gönderen isimlerdendi.

        3

        KOKTEYLİN ARDINDAN BALKAN GECESİ

        Oldukça eğlenceli geçen düğünde kokteylin ardından konuklarına Balkan eğlencesi düzenleyen Suzan Kardeş, kızı Begüm Kardeş’in mutlu gününde konuklarına unutulmaz bir gece yaşattı. Orkestrası ile coşkulu performanslar sunan Kardeş, sahnesini yıllar boyunca birlikte ortak projelerde yer aldığı sanatçı dostlarıyla paylaştı.

        Sanatçı arkadaşlarıyla sahnede çok keyifli dakikalara imza atan Suzan Kardeş, davetlilerin ilgi odağı oldu. Sahneye çıkan ünlü sanatçılar, Begüm Kardeş ve Fatih Varbil’in mutlu gününde eğlenceyi zirveye taşıdı.

        4

        TÜRKAN ŞORAY: ONUN KIZI, BENİM DE KIZIM SAYILIR

        Yeşilçam’ın Sultanı Türkan Şoray'ın mekana girişi ayakta alkışlandı. Şoray, bu özel geceyle ilgili, "Suzan bu hayattaki en sevdiğim insanlardan biri. Onun kızı, benim de kızım sayılır. Çok mutlu olduğum bir geceydi. Onun mutluluğunu paylaşmak beni çok mutlu ediyor." sözlerini paylaştı.

        5

        Özge Çevik, Begüm Kardeş, Fatih Varbil, Tolga Çevik

        6

        Demet Akbağ, Begüm Kardeş, Fatih Varbil

        10

        Suzan Kardeş, Serkan Çağrı, Ebru Çağrı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Sayın Pervin Ersoy, Türkan Şoray

        11

        Soner Olgun, Begüm Kardeş, Fatih Varbil, Özlem Olgun, Suzan Kardeş

        12

        Begüm Kardeş, Fatih Varbil, Güven Kıraç, Suzan Kardeş

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ