Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Talisca'nın Antalyaspor maçı sonrası açıklamaları - Talisca'nın kaç golü var? - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş, Süper Lig'in 18. haftasında Antalyaspor'u deplasmanda 2-1 yenerek, ligin ikinci yarısına galibiyetle başladı. Siyah-beyazlılar 3 puana Talisca'nın golleriyle uçarken Brezilyalı yıldız, Mayıs 2017'den bu yana ilk kez bir lig maçında 2 gol attı. Talisca ayrıca bu sezon Süper Lig'deki 5. golünü kaydetti.

        Yıldız oyuncu maç sonunda yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarda birbirlerini uzun zamandır tanıdıklarını belirtti. Brezilyalı, sakatlığıyla ilgili de konuştu.

        Talisca, Quaresma'yla bir çalışma yapıp yapmadıklarıyla ilgili olarak yöneltilen soruya, "Birbirimizi uzun süredir tanıyoruz. Bu da işimizi kolaylaştırıyor." ifadeleriyle cevap verdi.

        Maç içerisinde yaşadığı sakatlıklarla ilgili de konuşan Talisca, "İki kezsakatlandım. Biraz ağrım var ama iyileşme sürecim başladı bile. Bir sonraki maça hazır olacağım." dedi.

        Talisca sözlerini "Bizim için iyi bir maç oldu, çok daha iyi olabilirdi. Kişisel olarak baktığımda 2 gol attım, daha da iyi olabilirdim." diyerek noktaladı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ