Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tarkan'dan hayranlarını heyecanlandıran paylaşım
        1

        Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle çalışmalarına ara verip, yaşamını ailesiyle birlikte Almanya'da devam eden Tarkan, yeni projeleri için eşi Pınar ve kızı Liya ile birlikte geçen ay Türkiye'ye dönmüştü.

        2

        İstanbul'da hem reklam anlaşması yapan hem de yeni albümünün çalışmaları için kolları sıvayan ünlü şarkıcı, son paylaşımıyla sevenlerini heyecanlandırdı.

        3

        MÜZİK STÜDYOSUNDAN PAYLAŞIM

        Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Tarkan, müzik stüdyosunda çekilen fotoğraflarını yayınladı. Takipçileri, 49 yaşındaki şarkıcının paylaşımına, "Geliyor gelmekte olan." şeklinde yorumlarda bulundu.

        Tarkan'ın yeni albümünün 2022'de müzikseverlerle buluşması bekleniyor.

        4

        YENİ YILI HAYRANLARIYLA KARŞILAYACAK

        Sahnelere pandemi nedeniyle uzun süre ara veren ünlü şarkıcı, yeni yılı da hayranlarıyla birlikte karşılayacak. Tarkan, 31 Aralık gecesi Mısır'daki bir otelde sahne alacak.

        5

        "YENİ SÜRPRİZLER ÇOK YAKIN!"

        Öte yandan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz haftalarda da "Hummalı çalışmalar başlıyor. Yeni projeler, sürprizler çok yakın! Heyecanlıyım... O yüzden kaçtı bende uyku muyku. Haa bu saçlara da yarın veda edeceğim artık. Bir daha da uzatacağımı sanmam. O yüzden 'son bir bakış atayım' dedim." şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ