Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Taşeron son dakika! Bakan Sarıeroğlu'ndan peş peşe taşeron açıklamaları - İşte taşeron başvuru sonuçlarından ilk listeler
        1

        Taşeron son dakika kritik açıklamalar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'ndan geldi. Yüz binlerce taşeron işçinin kadro başvurularında yavaş yavaş sona geliniyor. Başvuruları karara bağlanan binlerce taşeron işçinin sonuçları ilgili bakanlıklar tarafından açıklanmaya başlamıştı. İşte taşerona kadro çalışmasında ilk listeler ve Bakan Sarıeroğlu'nun kritik taşeron açıklamaları...

        2

        Taşeron başvuru sonuçları Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) olmak üzere Bilim, sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma, Denizcililk ve Haberleşme Bakanlığı tarafından açıklanmaya başlamıştı.

        3

        Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, taşerona kadro düzenlemesindeki son durumu "Şu ana kadar İncelemesi yapılan başvuru sayısı 715 bini geçti. Şu an incelemeler devam ediyor" sözleriyle aktarmıştı. Sarıeroğlu teşron çalışmasıyla iligli de en son "Taşeron ile ilgili düzenlemenin mimarı Cumhurbaşkanımızdır. Onun liderliğinde ve talimatıyla, verdiği güçle biz bunu başarabildik. Gerçekten bu bir çılgınlık" ifadelerini kullandı.

        4

        Açıklanan listelerde adı bulunan taşeron işçiler bağlı bulundukları kamu kurumu veya bakanlıkta kadrolu çalışma hakkını elde etmiş oldu. İşte isim isim taşeron başvuru sonuçları ve ilk listeler:

        5

        TÜRKİYE CUMHURİYETİ DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI TAŞERON BAŞVURU SONUÇLARI LİSTESİ...

        6