Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Taylor Swift, koronavirüsten (corona virüsü) etkilenen hayranlarına 3'er bin dolar dağıttı - Magazin haberleri
        1

        Ünlü şarkıcı Taylor Swift, salgın yüzünden ihtiyaçlarını karşılamada zorluk çeken sevenlerine destek oldu.

        2

        30 yaşındaki şarkıcının yardımda bulunduğu kişilerden Samantha Jacobson, sosyal medya sayfasında, "İş yok, para yok, faturaları ödemek için bir yol yok" şeklinde paylaşım yapmasının ardından Taylor Swift'in kendisine para yardımında bulunduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

        Şoka girdim. Dilim tutuldu. Uzun zamandır saygı duyduğum ve sevdiğim birinin böylesine cömert bir harekette bulunmasına inanamadım.

        3

        Swift, India Rose adlı kullanıcının, "Yeni işim virüs nedeniyle 6 aylığına iptal oldu" yazan bir başka kişiye de ulaştı.

        4

        3 AYLIK EV KİRASINI KARŞILADI

        Şarkıcı, hayranına "Sevgili India, işlerin kötü gitmesinden dolayı üzgünüm. Yaşadığın zorluğu hafifletmeye yardım etmesi için sana 3 bin dolar hediye etmek istiyorum. Lütfen hesap bilgilerini gönder" yazdı.

        5

        Rose ise, Taylor Swift'in kendisine gönderdiği paranın üç aylık ev kirasını karşıladığını söyleyerek teşekkür etti.

        6

        "TAYLOR BAŞKAN OLMAYA LAYIK"

        Şarkıcının sevenlerine yaptığı yardım sosyal medyada dikkat çekti. Bir Twitter kullanıcısı, "Taylor Swift, hayranlarına 3000 dolar verirken hükümet vatandaşlarına sadece 1200 dolar veriyor. Burada başkan olmaya layık bir kişi var" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ