Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Tekirdağ'da yılbaşında piyasaya sürülmeye hazırlanan 1 ton sahte içki ele geçirildi
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Tekirdağ İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri; Çorlu, Marmara Ereğlisi ve Muratlı ilçelerinde sahte içki üretiminin yapıldığı, yılbaşında piyasaya sürüleceği ihbarının alınması üzerine harekete geçti.

        Üç ayrı adrese eş zamanlı baskın yapan Jandarma ekipleri, evlerin bodrum katlarında şişelerin ve bidonların içinde toplam 1 ton sahte içki ele geçirdi. Olayla ilgi üç kişi gözaltına alınırken, Jandarma'nın başlattığı soruşturma sürüyor.

        MANİSA'DA SAHTE İÇKİ OPERASYONU

        Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yılbaşı öncesi sahte içki operasyonu düzenledi. Ekipler, Atatürk Mahallesi Koşukırı mevkisindeki bir iş yerinde sahte içki imalatı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

        Ekiplerin baskın yaptığı adreste yapılan aramalarda, çeşitli marka ve hacimlerde 159 adet sahte viski, 2 adet sahte rakı, 60 adet sahte votka, bidonlar içerisinde 25 litre sahte şarap, 5 litre sahte rakı, 5 litre sahte votka, 5 litre sahte viski ve 10 litre etil alkol ele geçirildi.

        Operasyonda ayrıca 9 koli makaron, 13 bin sarılmış dolu makaron, 90 bin boş makaron, 150 kilo açıkta kıyılmış tütün, 400 adet boş içki şişesi, 29 kutu kaçak nargile tütünü, bin adet bandrol ve rulo halinde içki şişesi etiketi, 20 enjektör ve alkol üretiminde ve dolumunda kullanılan çeşitli plastik malzemeler, 10 şişe içerisinde tatlandırıcı aroma ve 120 adet kullanıma hazır içki kapağı ele geçirildi. Operasyonda E.İ. (26) ve F.K. (40) isimli şüpheliler gözaltına alındı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ