Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Süleymanpaşa Belediyesi tarafından şehrin kültür ve sanat alanındaki vizyonunu artırmak için düzenlenen "Gülsin Onay Ulusal Beste Yarışması" tamamlandı.

        Bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Bisanthe Gülsin Onay Piyano Günleri"nin ikinci gününde beste yarışmasının final programı gerçekleştirildi.

        Namık Kemal Üniversitesi Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikte yarışmaya katılan 8 kişiden finale kalanların 5 eseri piyanist Beste Tanağardıgil, Mert Yeşilmenderes ve Eser Öktem tarafından seslendirildi.

        Jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu beste yarışmasında birinci Doğaç İşbilen, ikinci Hüseyin Berkay Şirin olurken üçüncülük ödülünü Deniz Sever aldı.

        Kazananlara ödülleri Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Gülsin Onay tarafından verildi.

        Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, yaptığı konuşmada, Gülsin Onay'ın dünya çapında bir sanatçı olduğunu söyledi.

        Belediye tarafından 4 yıldır Gülsin Onay adına piyano günleri düzenlendiğini anımsatan Eşkinat, Süleymanpaşa'nın her geçen yıl kültür, sanat etkinlikleriyle adından daha fazla söz ettirdiğini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler