Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trakya Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezi olan Tekira AVM kampanyalarına bir yenisini daha ekleyerek, 10’uncu yılına özel 150 bin liralık araba hediye ediyor.

        Daha önce de birçok kez vatandaşları araba sahibi yapan Trakya Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi olan Tekira AVM kampanyalarına bir yenisini daha ekleyerek, 10'uncu yılına özel araç hediye ediyor.

        16 Temmuz 31 Ekim 2018 tarihleri arasında Tekira AVM bünyesindeki mağazalardan yapılan her 100 TL ve üzeri alışveriş fiş/faturalarını danışmaya onaylatan okart sahibi ziyaretçiler, yaklaşık fiyatı 150 bin TL olan ‘Toyota CHR’ aracı kazanma şansına erişiyor.

        Kurulduğu günden itibaren mağazalardan yapılan alışverişlerden vatandaşları araç sahibi yapan Tekira AVM, kampanyalarına devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler