Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüğünce, sağlık çalışanlarını hedef alan şiddet olaylarının önlenmesi amacı ile hastanelerde görev yapan güvenlikçilere eğitim verildi.

        Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü görevlilerince, son zamanlarda basın yayın organlarına yansıyan ve sağlık çalışanlarını hedef alan şiddet olaylarının önlenmesi amacı ile Tekirdağ ve İlçelerinde faaliyet gösteren hastanelerde görev yapan özel güvenlik görevlilerine eğitim verildi.

        Konu ile ilgili 1 üniversite hastanesi, 14 devlet hastanesi ve 3 özel hastanede görev yapan toplam 133 özel güvenlik görevlisine, Özel Güvenlik Hukuku ve Kişi Hakları, Genel Kollukla İlişkiler, Kalabalık Yönetimi ve Güvenlik Tedbirleri konularında eğitim verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler