Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Kültür Merkezinde incelemelerde bulunarak İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Cömertler’den son durum hakkında bilgi aldı.

        Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde inşaat çalışmaları devam eden, Tekirdağ Kültür Merkezinde incelemelerde bulunan Albayrak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Cömertler ile birlikte inşaat çalışmalarının sürdüğü tesisti gezdi. Albayrak, son durum hakkında bilgi aldı.

        Tesisle ilgili talep ve önerileri de dinleyen Başkan Albayrak, “Kentimizin kültür merkezlerine ihtiyacı var. Bu ihtiyaçların giderilmesi noktasında burasının açılmasını çok önemli görüyorum. Biz de Ergene, Kapaklı, Saray ve Çerkezköy ilçelerimizde, vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılayacak kültür merkezleri inşa ediyoruz. En kısa zamanda açılışlarımızı da gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler