Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde terör örgütü PKK/KCK adına sorumlu düzeyde faaliyet yürüttüğü değerlendirilen bir kişi polis ekiplerince yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre C.A. adlı şahsın terör örgütü PKK/KCK adına faaliyette bulunduğu yönündeki ihbarları değerlendiren Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şahsın ikametine baskın düzenledi. Hakkında daha önceden silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan adli işlem yapıldığı ve sosyal medya üzerinden PKK/KCK propagandası yaptığı anlaşılan şüpheli C.A.’nın yakalanabilmesi ve suç unsurlarının elde edilebilmesi amacıyla Şeyhsinan Mahallesi’ndeki adresinde arama yapıldı. Aramada örgütsel kitaplar, bilgisayar, cep telefonu ve dijital materyaller, çok sayıda av tüfeği fişeği, bir adet tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Şüpheliyi savcılık talimatıyla gözaltına alan ekipler malzemelere de incelenmek üzere el koydu.

        Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler