Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Ergene Belediyesi tarafından Kırkgöz Mahallesi’nde yapımı devam eden çok amaçlı kapalı düğün salonu inşaatında sona gelindi. İnşaatın Ağustos ayının sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor.

        Ergene’yi ileriye taşımak adına yenilikçi çalışmalarını vatandaşlarla buluşturmaya devam eden Ergene Belediyesi, Kırkgöz Mahallesi’nde bulunan vatandaşlara kısa bir süre sonra yeni bir hizmet daha sunacak. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kırkgöz Mahallesi’ne yapılan çok amaçlı düğün salonu inşaat çalışmalarının Ağustos ayı sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor.

        Kırkgöz Mahallesi’ne yapılacak olan çok amaçlı düğün salonu projesi halkın ihtiyacını karşılayacak şekilde dizayn ediliyor. Projenin içinde 500 kişilik mini amfi açık hava etkinlik alanı, eğlence alanı, gelin odası, mutfak, depo ve tuvalet alanları bulunuyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler