Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, larva mücadelesi kapsamında ilaçlama çalışmalarını düzenli bir şekilde gerçekleştiriyor.

        Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğüne bağlı Vektörle Mücadele ekiplerinin Mart ayı itibariyle başlamış olduğu larva mücadelesi Çorlu ilçesi Havuzlar Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet Parkı ve Çorlu Gölbaşı Parkı’nda devam ediyor.

        Sıcakların artış göstermesiyle birlikte çalışmalarını hızlandıran ekipler, vatandaşların park ve dinlenme alanlarında olumsuz durumlarla karşılaşmaması, rahat ve huzurlu bir şekilde parkları kullanabilmesi için Çorlu’da bulunan Cumhuriyet Parkı ve Gölbaşı Parkı’nda ilaçlama çalışmaları düzenli bir şekilde gerçekleştiriliyor.

        11 ilçede eş zamanlı olarak yürütülen larva mücadelesi Ekim ayının sonuna kadar periyodik olarak devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler