Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ’da FETÖ’ün askeri yapılanması ve mahrem sorumlulara yönelik başlatılan soruşturmada kapsamında 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

        Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ’nün askeri yapılanması ve mahrem sorumlulara yönelik soruşturma kapsamında, örgütle irtibat ve iltisakları bulunduğu ve ankesörlü telefonlardan ardışık aramalar yaptıkları iddiasıyla 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Emniyet ekipleri gözaltı kararının ardından subay, astsubay ve 2 mahrem olmak üzere 20 şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Gözaltı kararı verilen 20 kişiden 2’sinin daha önce ihraç edildiği, 16'sının muvazzaf asker ve 2’sinin de mahrem sorumlu olduğu öğrenildi.

        Ankara merkezli 76 ilde FETÖ operasyonları kapsamında ise 7 komiser yardımcısının gözaltına alındığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler