Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        31 Mart seçimleri kapsamında Tekirdağ’da miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Ankara’da aday tanıtım toplantısında aldığı köfte sözüne karşılık Tekirdağ’a eli boş gelmedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşması sonunda mitingi dolduran vatandaşlara çay dağıttı.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tekirdağ’da miting alanında daha önce Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısını hatırlatarak, “Aday tanıtımı için Ankara’ya geldiğinde Mestan Özcan kardeşimize ‘Köfteler nerde Mestan’ diye sormuştum. Kendisi da bana ‘Sayın Cumhurbaşkanım taş yerinde ağırdır. Size köfteyi Tekirdağ’a ısmarlayacağız’ demişti. Bizde şimdi çıktık geldik” dedi.

        “Ama bayanlara, erkeklere yok”

        Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının devamında, “Köftenin yanında içeceğimiz çayları da ben getirdim. Herkese yetmeyebilir ama bayanlara. Erkeklere yok. Bayanlar çayı demleyecek, beylere de ikram edin” ifadelerini kullanarak sahneden vatandaşlara çay dağıttı.

        Daha sonra sahneye gelene AK Parti belediye başkan adayları da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a eşlik ederek sahneden vatandaşlara çay dağıttı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler