Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, karne heyecanı yaşayan ve tatile girecek olan öğrenciler için bir mesaj yayımladı.

        Kaymakam Abban mesajında öğrencilerin tatil boyunca kendilerini geliştirecek aktivitelerde bulunmalarını ve bol bol kitap okumalarını tavsiye etti. Abban tatil boyunca öğrencilerin kendilerini geliştirmelerini tavsiye ettiği mesajında şu ifadelere yer verdi:

        “Değerli öğrenciler, 14 Haziran Cuma günü verilecek olan karneler öğrencilerimizin okul yaşantılarında gösterdikleri performansın bir değerlendirilmesi olacaktır. Kıymetli öğrencilerimiz, karne gününde bir yıllık emeğinizin karşılığını almış bulunmaktasınız. Çok çalıştınız, yoruldunuz ve güzel bir tatili hak ettiniz. Tatil sürecinde öncelikle dinlenmenizi, aileniz ve sevdiklerinizle zaman geçirmenizi, kişisel gelişiminizi destekleyici faaliyetlerde bulunmanızı ve bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum.”

        "Gayret ve fedakarlığınızın devam edeceğine inanıyorum"

        Öğretmenlere de mesaj yollayan Kaymakam Abban; “Değerli öğretmenlerim; verdiğiniz her bilgi, çocukların gönüllerine yapacağınız her yolculuk, onların kendine güvenen, çalışkan, üretken, doğruyu ve yanlışı ayırt edebilen, vatanını ve milletini seven bireyler olarak yetişmelerini sağlayacaktır. Sizlerin bu bilinç ve düşünceyle çalıştığınızı biliyor, bundan sonra da bu gayret ve fedakârlığınızın devam edeceğine inanıyorum” şeklinde konuştu

        İyi tatiller diledi

        Abban mesajının sonunda, "Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğrencilerimize iyi tatiller dilerken, İlçe genelinde sorunsuz, başarılı bir eğitim ve öğretim döneminin tamamlanmasında özveri ile çalışan ilçe milli eğitim müdürlüğü yöneticilerine, okul müdür ve müdür yardımcılarımıza, öğretmenlerimize, okul personellerimize ve öğrencilerimize sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir tatil diliyor, saygılar sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler